Voelen, ruiken én zien met de kneedbare ECOCERT-gecertificeerde aromatherapie van Mohdoh!

Geplaatst op: 09-02-2011

Voelen, ruiken én zien met de kneedbare ECOCERT-gecertificeerde aromatherapie van Mohdoh!

Nieuw op de Nederlandse markt is de kneedbare aromatherapie van Mohdoh!

‘Mood Wellness'- effect

Deze unieke producten combineren speltherapie, aromatherapie én kleurentherapie op een revolutionaire wijze, hetgeen heeft geleid tot 8 verschillende soorten holistische therapieën, die een weldadig ‘Mood Wellness'- effect hebben op zowel lichaam als geest van kinderen én volwassenen!

Op basis van ECOCERT- gecertificeerde etherische oliën

Mohdoh is een serie kneedbare natuurgeneesmiddelen op basis van ECOCERT- gecertificeerde etherische oliën, die zijn ontwikkeld om een verscheidenheid van veel voorkomende kwalen door middel van speltherapie, kleurentherapie en aromatherapie te bestrijden. Er zijn acht producten in het assortiment, die elk verschillende symptomen aanpakken, van reisziekte en angst tot hulp bij opgelucht ademhalen, helder denken en zelfs afslanken.

Aromatherapie, de kracht van geuren...

Mohdoh gebruikt ECOCERT- gecertificeerde aromatherapie om diverse kwalen effectief te helpen verlichten. Geuren kunnen, vaak geheel onbewust, iets in ons onderbewustzijn, denken en gevoelsleven veranderen. De etherische bestanddelen in geuren worden via de zenuwcellen in je huid en neus in je lichaam opgenomen en doorgestuurd naar het zogeheten ‘limbisch systeem' in je hersenen. Dit systeem kun je als het ware ons emotionele centrum noemen. Het staat in verbinding met die delen van je hersenen, die onder andere de bloeddruk, hartslag, ademhaling, voortplanting en afscheiding van hormonen regelen.

Geuren wekken bepaalde herinneringen op

Sommige geuren zijn opwekkend, opwindend of zelfs stimulerend, terwijl andere je kalmeren, ontspannen of ronduit bedwelmend voor je kunnen werken! Geuren wekken ook bepaalde herinneringen op. Denk bijvoorbeeld maar eens aan het plezierige gevoel bij de geur van warme appeltaart, vers gemaaid gras of het parfum van een geliefd persoon.

Chromatologie, de helende invloed van kleuren...

Mohdoh werkt tevens op basis van ‘chromatologie' oftewel kort gezegd: kleurentherapie. Net als geuren hebben ook kleuren effect op je lichaam én geest. Iedere dag staan we, bewust maar vooral onbewust, bloot aan diverse kleuren. Wist je bijvoorbeeld dat turkoois goed werkt bij starre blokkades in je diepe onderbewustzijn en dat oranje je mentaal extra warmte en kracht geeft?

Kleurentherapie

Kleurentherapie werkt in op het menselijk organisme. Door kleuren te bekijken, kan op die manier zowel een lichamelijke als een psychische reactie worden verkregen. Alle Mohdohs hebben een bewust gekozen verschillende kleur, die een weldadige invloed heeft op lichaam en geest in combinatie met de bijbehorende aromatherapeutische oliën.

Mohdoh, de holistische therapie: hoe werkt het?

Mohdoh werkt door zorgvuldig geselecteerde combinaties van natuurzuivere ECOCERT- essentiële oliën te combineren met speltherapie (kneden) en kleurentherapie voor een doeltreffende hulp bij het verlichten van diverse kwalen. De zorgvuldig uitgekiende formules werken op drie manieren.

 • Als de Mohdoh gekneed wordt, worden de natuurzuivere essentiële oliën verdampt en geïnhaleerd en tevens geabsorbeerd door de huid. De concentratie van de oliën is zorgvuldig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat Mohdoh zowel 100% veilig (voor kinderen vanaf 3 jaar) als effectief is.
 • De zorgvuldig geselecteerde kleur van de Mohdoh helpt om de energiecentra die niet in balans zijn, opnieuw in evenwicht te brengen.
 • De synergetische effecten van aanraking, kleur & geur kunnen zeer effectief zijn in het behandelen van een aantal stressgerelateerde klachten. De soepele en zachte samenstelling van de klei heeft op zichzelf reeds een rustgevend en weldadig kalmerend effect.

Door deze drie therapeutische elementen te combineren is Mohdoh een krachtige holistische therapie die effectief werkt voor zowel lichaam als geest! Een potje Mohdoh gaat na opening ca. 3 maanden mee.

8 verschillende Mohdohs

Het assortiment van Mohdoh bestaat uit 8 verschillende soorten, die elk een geheel eigen effect hebben op zowel lichaam als geest.

Mohdoh SLEEP

 • Mohdoh SLEEP is een krachtige natuurlijke remedie die de bewezen elementen van aromatherapie (Lavendel, Geranium, Jeneverstruik, Palmarosa) en Kleurentherapie (zacht paars) combineert, om op een effectieve en vriendelijke manier om te gaan met rusteloosheid, slapeloosheid en slaapproblemen bij kinderen en volwassenen.

Mohdoh TRAVEL

 • Mohdoh TRAVEL geeft een snelle en effectieve verlichting van de symptomen van reisziekte dankzij etherische oliën van Rozenhout, Mandarijn en Petitgrain. Tegelijkertijd helpt de zorgvuldig gekozen kleur van Mohdoh TRAVEL (oranje) maagklachten en misselijkheid te verminderen en gevoelens van neerslachtigheid en verveling te voorkomen. Deze Mohdoh is ideaal voor onderweg tijdens de komende zomervakantie!

Mohdoh BREATHE

 • Mohdoh BREATHE is een krachtige natuurlijke remedie die de bewezen elementen van aromatherapie (Eucalyptus, Pepermunt, Lavendel, Hysop) en Kleurentherapie (blauw) combineert om de symptomen die gepaard gaan met hooikoorts, hoest, verkoudheid en ademhalingsproblemen te helpen verminderen.

Mohdoh CALM

 • Als Mohdoh CALM gekneed wordt, komen de zorgvuldig gekozen essentiële oliën van Rozenhout, Jasmijn, Ylang Ylang en Lavandin vrij en worden geïnhaleerd. Deze bieden een snelle en effectieve, kalmerende verlichting van de stress & spanningen van alledag. Tegelijkertijd helpt de zorgvuldig gekozen kleur van MohdohTM CALM (turquoise) de vermoeide geest ontspannen.

Mohdoh UNWIND

 • De etherische oliën van Lavendel, Jeneverstruik, Geranium , Rozenhout in Mohdoh UNWIND helpen nervositeit, stress en spanningen verlichten. De intens paarse kleur heeft een ontspannend effect op de geest.

Mohdoh QUIT

 • Stoppen met roken? Mohdoh QUIT helpt! Als de QUIT- klei warm wordt komen de zorgvuldig gekozen essentiële oliën van Zwarte peper, Cederhout en Sandelhout vrij en worden geïnhaleerd. Dit geeft een snelle en effectieve verlichting bij nicotineontwenning. Tegelijkertijd helpt de zorgvuldig gekozen groene kleur het verlangen naar een sigaret te verminderen. Door het kneden zijn de handen en geest bezig, waardoor er niet zo snel naar een aansteker en sigaret wordt gegrepen!

Mohdoh SLIM

 • Hulp bij afslanken? Kneed je slanker met Mohdoh SLIM! Als de SLIM- klei warm wordt komen de zorgvuldig gekozen essentiële oliën van Venkel, Geranium, Patchouli en Rozemarijn vrij, die de stofwisseling van het lichaam en het vermogen om effectief calorieën te verbranden stimuleren. Tegelijkertijd zorgt de zorgvuldig gekozen blauwe kleur ervoor dat de eetlust wordt verminderd. Door het kneden zijn de handen én geest bezig, waardoor een aanval op de koelkast getemperd wordt!

Mohdoh THINK

 • Mohdoh THINK is een krachtige natuurlijke remedie die de bewezen elementen van aromatherapie (Rozemarijn, Palmarosa, Basilicum en Rozenhout) en kleurentherapie (fris geel) combineert, voor een uiterst effectieve, maar leuke manier om jezelf beter te kunnen focussen en concentreren.

 

Verkoopprijs

 • Mohdoh Mouldable Aromatherapy € 7,99/stuk

 

Meer informatie: www.i-beauty.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief