Vochtherstellende en hydraterende oogcrème met hyaluronzuur

Geplaatst op: 03-10-2011

Vochtherstellende en hydraterende oogcrème met hyaluronzuur

De huid rondom de ogen is erg dun en kwetsbaar en vraagt om een speciale verzorging. Decubal Face Oogcrème is een vochtherstellende verzorging met hyaluronzuur voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen.

Zonder parfum en parabenen

De nieuwe Decubal Face lijn bestaat uit een zeer complete lijn hoogwaardige producten met een volledig nieuw design. Alle producten zijn ontwikkeld door experts speciaal voor de droge huid op basis van huideigen lipiden en natuurlijke oliën. De nieuwe lijn is uitzonderlijk mild en effectief qua samenstellingen, zonder parabenen en parfum en geschikt voor jong en oud.

Vermindert fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen

Decubal Face Oogcrème is een vochtherstellende verzorging voor de dunne en gevoelige huid rondom de ogen in een hygiënische dispenser, op basis van 22% huideigen lipiden. De milde en effectieve samenstelling vermindert fijne lijntjes, rimpeltjes en donkere kringen rondom de ogen en zorgt voor een frisse en uitgeruste blik.

Met glycerine en hyaluronzuur

Het vochtgehalte van de tere huid rondom de ogen wordt intensief hersteld, dankzij de toegevoegde glycerine en hyaluronzuur (hyaluronzuur is in staat duizend keer zijn eigen gewicht aan vocht vast te houden). Ceramiden zorgen voor een snel herstel van de natuurlijke huidbarrière en verbeteren daarmee de weerbaarheid van de huid tegen schadelijke externe invloeden.

 

Consumentenadviesprijs

 

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief