Vitomune stimuleert het immuunsysteem

Geplaatst op: 15-09-2011

Vitomune stimuleert het immuunsysteem

Vitomune is een voedingssupplement en levert een hoogwaardige Nederlandse colostrum verrijkt met lactoferrine. Het helpt om de weerstand en uithoudingsvermogen op top/niveau te houden en je immuunsysteem te stimuleren.

Colostrum

Colostrum is al eeuwen oud en zeer intensief onderzocht, op www.pubmed.com zijn ruim 1000 wetenschappelijke publicaties over colostrum te vinden. Colostrum werd veelvuldig gebruikt voordat de penicilline werd uitgevonden. Het bevat alle weerstand en informatie voor de nakomeling. Colostrum van koeien is bijna 100% identiek aan menselijke colostrum. Onderzoek in Italië heeft o.a. aangetoond dat colostrum drie keer zo effectief is als griep-medicatie en drie keer zo goedkoop.

Verrijkt met lactoferrine

Colostrum is dagelijks te gebruiken als voedingssupplement en is in Nederland sinds kort verkrijgbaar onder de naam Vitomune. Het merk levert een hoogwaardige Nederlandse colostrum verrijkt met lactoferrine (melk enzym dat sterk werkt tegen bacteriën en virussen). Colostrum is actief in het darmstelsel en kan goed gebruikt worden als aanvulling op een multivitamine of in plaats van dure zuivel-drankjes met bacteriën.

Stimuleert de weerstand

Met de combinatie van lactoferrine wordt de consument vanaf 6 jaar geholpen om de immuniteit te balanceren; de immuniteit of weerstand wordt gestimuleerd als het nodig is zoals bij griep, infecties of verkoudheid en wordt verminderd als er sprake is van een over-reactie zoals bij allergieën.

 

Consumentenadviesprijs

  • Vitomune Colostrum + Lactoferrine  €19,95/80 capsules

 

Bevat melkeiwitten, niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de bestanddelen.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief