Vitaliserend masker voor de droge huid

Geplaatst op: 26-01-2012

Vitaliserend masker voor de droge huid

Wind, regen en kou kunnen de gezichtshuid flink uitdrogen, hierdoor kan de huid gevoelig en oncomfortabel aanvoelen en er vaal en dof uitzien. Bovendien kan de huid hierdoor extra snel verouderen.

Je huid kan dan zeker een oppepper gebruiken waardoor de huid weer zacht, soepel en comfortabel aanvoelt.

Voedt, verzorgt en verzacht de huid

Decubal, de gespecialiseerde productlijn voor de droge huid, biedt hiervoor met het Vitaliserend Masker een effectief rijk (vocht)verzorgend, voedend en verzachtend product. Het masker is op basis van 6% huideigen lipiden en ontwikkeld op basis van witte klei die de productie van huideigen collageen stimuleert, op die manier zorgt het voor een elastische en veerkrachtige huid.

Zonder parabenen en parfum

De toegevoegde jojoba- olie, sheabutter en kokosvet in het masker verzachten en versoepelen de huid en zorgen ervoor dat zij in een optimale conditie komt en langdurig blijft. De huid wordt intensief gehydrateerd en gevoed en voelt zacht aan. Het nieuwe masker wordt niet hard en is zonder parabenen en parfum.

Het gebruik

Reinig de huid en breng het masker dik aan op een schone huid, zorg dat je de huid rond ogen en mond vrijlaat. Laat het masker tien à vijftien minuten intrekken en spoel het af met water. Voor een optimale verzorging kun je het masker 1 tot 2 keer per week naar behoefte gebruiken.

 

Consumentenprijs

  • Decubal Vitaliserend Masker  € 9,99/ tube 50 ml

Voor interesse in de producten van Decubal FACE kan door de consument contact worden opgenomen met Actavis via telefoonnummer: 035- 5429933 of per e-mail: info@decubal.nl

Meer informatie: www.decubal.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief