Vitaal en energiek met Marcus Rohrer Spirulina

Geplaatst op: 15-01-2014

Vitaal en energiek met Marcus Rohrer Spirulina

De maand januari is de maand van de goede voornemens, in Nederland gaan mensen gezonder leven en massaal detoxen.  Marcus Rohrer Spirulina is het ideale voedingssupplement om je lichaam te ontgiften.

Marcus Rohrer Spirulina staat bekend om zijn reinigende en herstellende werking, compenseert tekorten in de voeding, stimuleert de stofwisseling en is glutenvrij.

Belangrijke bron 

Spirulina verhoogt de vitaliteit, energie en helpt tegen vermoeidheid en is tevens een belangrijke bron van ijzer en calcium; Marcus Rohrer Spirulina bevat meer dan 65 % eiwit. Dit weegt op tegen het eiwitgehalte van zowel vlees als vis. Marcus Rohrer Spirulina heeft een grotere concentratie van vitaminen dan elke andere bron van voedsel. Dit maakt Marcus Rohrer Spirulina dus essentieel voor een vitaal en energiek leven.

18 aminozuren

Spirulina is één van de rijkste bronnen van Gamma-linoleenzuur ( GLA ), welke helpt bij het regelen van de bloedsuikerspiegel en het hunkeren naar eten voorkomt. Onder de achttien aminozuren in Marcus Rohrer Spirulina is fenylalanine aanwezig. Fenylalanine neemt het hongergevoel weg en stimuleert het verzadigingsgevoel vanuit de hersenen. Marcus Rohrer Spirulina stimuleert tevens de stofwisseling met meer dan 60 voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, alle essentiële aminozuren, chlorofyl, enzymen en antioxidanten.

 

Consumentadviesprijzen 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief