Verwen je droge huid met de nieuwe Therme Marrakesh Almond & Argan

Geplaatst op: 30-10-2014

Verwen je droge huid met de nieuwe Therme Marrakesh Almond & Argan

De wereldkuren van Therme zijn uitgebreid met een nieuwe kuur: Marrakesh Almond & Argan. Deze kuur bestaat uit 5 ontspannende en verzorgende producten met Marokkaanse Amandelolie en Arganolie die de (extra) droge en gevoelige huid voeden, beschermen, verzachten en verzorgen.

Deze nieuwe wereldkuur is dus ook ideaal voor de komende koude wintermaanden!

Shower Gel

De showergel is een voedende en romige douchecrème met Marokkaanse Amandelolie en Arganolie die de huid voeden en zelfs de (zeer) droge huid heerlijk zacht en verzorgd laat aanvoelen.

Shower Scrub

Het scrubben van de huid IS erg belangrijk. Hiermee verwijder je dode huidcellen en stimuleer je de cel vernieuwing van je huid. De scrub maakt de huidstructuur fijner en zorgt het voor een goede doorbloeding. Aan de Therme Marrakesh Almond & Argan is Amandelolie en Arganolie toegevoegd die voor een heerlijk zachte en soepele huid zorgen.

Bath Oil

Het nemen van een weldadig bad zorgt voor optimale ontspanning van je lichaam. Door te baden met deze nieuwe badolie wordt je huid ook nog eens gevoed tijdens je ontspannende badritueel. De zoete Marokkaanse Amandelolie en Arganolie worden goed door de huid opgenomen, voeten de huid en maken ook de (zeer) droge en gevoelige huid zijde zacht. De rijke badolie schuimt niet en wordt direct door de huid opgenomen.

Dry Oil Spray

De Therme Marrakesh Almond & Argan Dry Oil voedt, verzorgt en verzacht de zeer droge en gevoelige huid en trekt snel in, waardoor de huid zacht, maar niet vet aanvoelt. De oliebasis met hoogwaardige Amandel- en Arganolie wordt zeer goed geabsorbeerd door de huid. Daarnaast zorgt de Amandelolie in combinatie met de heerlijk geurende Amandelbloesem voor een sublieme parfumering van de huid.

Body Butter

Deze rijke en dik romige bodybutter voedt en verzorgt de (extra) droge en gevoelige huid optimaal. De toegevoegde Marokkaanse Amandel olie en Argan Olie geven de huid nét dat beetje extra die het nodig heeft om er zacht en verzorgd uit te zien.


Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief