Versterking voor Management Team van DA

Geplaatst op: 11-12-2013

Versterking voor Management Team van DA

Wouter Nooij en Frits Voorhout zijn benoemd tot Commercieel Directeur en Directeur Winkeloperatie a.i. bij DA. Zij gaan per 1 januari 2014 het Management Team van DA versterken.

CEO Linda Keijzer: "We hebben er alle vertrouwen in dat we met deze beide professionals aan boord, de komende tijd de juiste stappen kunnen nemen in de koers die we hebben ingezet".

Waardevolle aanvulling

Wouter Nooij (38) is momenteel Manager Formule en Categorymanagement bij ANWB en in die functie o.a. verantwoordelijk voor de herpositionering van ANWB Retail en de merkstrategie. Linda Keijzer: "Gezien Wouter Nooij's achtergrond, zijn verbindende persoonlijkheid en ambitie is DA van mening, dat hij een waardevolle aanvulling zal zijn op het commerciele en Management Team."

Ervaring op directieniveau

Naast de komst van Wouter Nooij wordt het Management Team van DA verder versterkt door de komst van Frits Voorhout (53) die ad interim de functie van vertrekkend Directeur Winkeloperatie Hans Wagner zal gaan vervullen. Wagner verlaat na 2 jaar de DA-organisatie om terug te keren in de Food Retail. Frits Voorhout heeft zijn sporen ruimschoots verdiend binnen de retail, begrijpt de dynamiek van de branche en brengt ruime en relevante ervaring op directieniveau mee. Frits heeft laatstelijk gewerkt als Directeur Operations bij de Praxis groep.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief