Verschillende looks met Andrélon Verleidelijk Kort

Geplaatst op: 09-09-2014

Verschillende looks met Andrélon Verleidelijk Kort

Met de nieuwe stylingsproducten 'Verleidelijk Kort' kun je je korte coupe elke dag weer anders stylen want kort haar is super sexy! Van een messy look tot een prachtige glamorous klassieke coupe, creëer de look waar jij je happy bij voelt.

De nieuwe Verleidelijk Kort lijn van Andrélon bestaat uit drie producten: een Mousse, een Shaper Paste en een Shine Wax.

Extra body en hold

De Verleidelijk Kort Mousse is een ideaal product voor je korte look en zorgt voor extra versteviging. Deze mousse geeft je haar naast versteviging ook een volume-effect en een flexibele hold met extra body. Je kunt de mousse na het opbrengen gewoon laten drogen. Wil je extra stevigheid en volume? Gebruik het product dan samen met de föhn.

Flexible fixatie zonder hard te worden

Wil je verschillende plukjes accentueren? Dan is de Verleidelijk Kort Shaper Paste het perfecte product want deze Shaper Paste maakt je haar niet hard of vet en fixeert daar waar nodig is. Of je nu een warrige, casual look wilt of alleen hier en daar wat plukjes wilt accentueren, creëer een trendy look zoals jij het wilt op elk gewenst moment van de dag!

Versteviging me glanzende finish

De Verleidelijk Kort Shine Wax geeft je korte haar een natuurlijke glanzende finish, extra versteviging en voorkomt pluis. De nieuwe wax kun je ook gebruike voor een gladde, sleek gestylde coupe.  Verdeel een kleine hoeveelheid Shine Wax in je handpalmen, wrijf ze vervolgens tegen elkaar aan om de Shine Wax ‘op te warmen’ en kneed en style je korte lokken in het gewenste model.


Consumentenadviesprijzen

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief