Verras je geliefde met het Valentijn Crème Blik van Nivea!

Geplaatst op: 10-01-2012

Verras je geliefde met het Valentijn Crème Blik van Nivea!

Op 14 februari vieren miljoenen mensen over de hele wereld Valentijnsdag. Ze geven op die dag een klein symbool van hun liefde aan diegene van wie ze houden. 

Liefde in een blikje

Nivea komt met speciale ‘limited edition' Valentijn blikken van de bekende sneeuwwitte crème. De geschenkeditie van het blik is een liefdevol gebaar voor je geliefde, vrienden of familie, om te laten zien dat je om hem of haar geeft. Het Nivea Valentijn Crème Blik past precies bij de waarden waar Nivea voor staat: liefde, familie en zorgen voor elkaar.

Tijdelijke vervanging 

Van halverwege januari tot eind februari vervangt de speciale limited Valentijnsdag editie blik het gebruikelijke effen blauwe blik (150 ml) tijdelijk in de winkels, de andere formaten 250ml en 400 ml blijven wel beschikbaar in de winkel tijdens de actieperiode.

Drie unieke edities 

De drie verschillende blikken zijn voorzien van emoticon tekeningetjes met bloemetjes, hartjes en sterretjes. Ze brengen een boodschap over van de gever zoals; ‘Ik vind jou leuk', ‘Ik wil graag dromen met jou', en ‘Ik hou van jou'. De drie edities van het blik geven allemaal een uniek aspect van liefde weer. Ze zijn slechts tijdens een beperkte periode verkrijgbaar en op die manier zijn de blikken echte collectors items.

Het blauwe icoon

Het Nivea Crème blik is al bijna honderd jaar te koop en door het lange en blijvende succes een icoon te noemen. Jaarlijks gaan er in Nederland 1,5 miljoen blikken over de toonbank en dat zijn er gemiddeld vierduizend per dag. Sinds het ontstaan van het product is het recept altijd hetzelfde gebleven. De milde verzorging maakt het product bruikbaar voor het gezicht, lichaam, handen en voeten en geschikt voor ieder huidtype wat behoefte heeft aan een rijke verzorging.

 

Consumentenadviesprijs

  • Nivea Valentijn Crème Blik  € 2,59/150 ml

 

Wil jij ook je dierbaren verrassen? Laat vanaf 1 februari je eigen valentijnsboodschap achter op NIVEA's facebook pagina en maak kans op mooie prijzen!

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief