Vernieuwde Langdurig Volume lijn van Guhl uitgebreid met volumegevende conditioner

Geplaatst op: 04-03-2014

Vernieuwde Langdurig Volume lijn van Guhl uitgebreid met volumegevende conditioner

Fijn en futloos haar kan wel wat extra volume gebruiken! De vernieuwde Langdurig Volume lijn van Guhl is verrijkt met blauwe lotus en rijstproteïne en geeft je haar de hele dag krachtig en levendig volume vol veerkracht, vanaf de aanzet tot in de punten. Deze lijn heeft bovendien een heerlijke nieuwe geur van o.a. zoete sinaasappel, paarse viooltjes en cederhout.

Onlangs is deze lijn van Guhl, bestaande uit een shampoo en een föhn active styling spray,uitgebreid met een nieuw product: een volumegevende conditioner.

Guhl Langdurig Volume shampoo

De Langdurig Volume shampoo van Guhl verwijdert verzwarende resten, versterkt voor voelbaar dikker en zichtbaar steviger haar en geeft haar krachtig en levendig volume vol veerkracht vanaf de aanzet tot in de punten. Omdat de shampoos van Guhl geconcentreerd zijn heb je maar een kleine hoeveelheid nodig.

Guhl Langdurig Volume volumegevende conditioner NIEUW 

Deze conditioner is nieuw in de Langdurige Volume lijn van Guhl en geeft je haren direct gewichtloze verzorging én extra volume vol veerkracht. Masseer de conditioner na het wassen lichtjes in je haar, laat het even kort inwerken en spoel het goed uit. Na het uitspoelen is je haar ook makkelijk doorkambaar.

Guhl Langdurig Volume föhn active styling spray

De Guhl Langdurig Volume föhn active styling spray geeft volume bij de haaraanzet, maakt de lengtes dikker en versterkt het haar tot wel 48 uur lang. Spray voor het föhnen op het hele haar of alleen op bepaalde delen waar je volume wilt.

 

Consumentenadviesprijzen

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief