Vernieuwde DA Heyhoef in Tilburg geopend

Geplaatst op: 06-03-2015

Vernieuwde DA Heyhoef in Tilburg geopend

De winkel van DA Heyhoef aan de Heyhoefpromenade 22 in Tilburg is onlangs volledig gerestyled en voorzien van het nieuwe DA-winkelconcept met de drie werelden Fris, Gezond en Mooi. Gistermorgen om 09:00 werd de vernieuwde winkel feestelijk geopend.

Drie dagen openingskorting

De opening wordt gevierd met diverse activiteiten en kortingsacties: drie dagen lang hebben ze een openingskorting van 25% (geldig op bijna het gehele assortiment) en krijgen de eerste 100 betalende klanten een goodiebag met producten ter waarde van 50 euro.

Service en advies

DA Heyhoef is de winkel van ondernemers Will en Ilma Bernards. Ilma vertelt: “Service en advies staat bij ons hoog in het vaandel, in de nieuwe winkel zie je dat nog meer terug. De winkel ziet er in het nieuwe pand fris, inspirerend en overzichtelijk uit. In onze nieuwe DA is bovendien van alles te beleven.”

Fris, Gezond en Mooi

Het winkelconcept Fris, Gezond en Mooi verdeelt de winkel in drie werelden. Binnen de wereld Fris is het vertrouwde drogisterij assortiment te vinden met alles voor jouw persoonlijke verzorging. De wereld Gezond vertegenwoordigt een ruim assortiment artikelen die helpen de klant fit te worden en te blijven. DA Heyhoef is hiermee dé specialist op het gebied van gezondheid, het assortiment is sterk uitgebreid. Voor de invulling van de wereld Gezond is DA de samenwerking aangegaan met Vitaminstore. De beste merken voor (luxe) cosmetica, verzorging en geuren vind je in de wereld Mooi. Hier staat verwennen en verleiden centraal.

Inspirerende workshops

Ilma Bernards: “De klant kan rekenen op persoonlijk advies van ons deskundige winkelteam. We organiseren events in de winkel die gaan over verzorging en gezondheid. Denk aan superfoods proeven, of een make-up advies op maat. We hebben een GezondAdviesplein waar je tijdens de openingsdagen smoothies van Vitaminstore kunt proeven. Op het gebied van schoonheid en verzorging is de klant bij ons ook zeker aan het goede adres. Tijdens de openingsdagen laten we onze klanten kennis maken met het prachtige cosmeticamerk Pupa, ze kunnen nagels laten lakken en make-upadvies krijgen.”

 

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief