Vernieuwde DA Drogisterij en Parfumerie Van de Gevel in Oosterhout geopend!

Geplaatst op: 03-10-2013

Vernieuwde DA Drogisterij en Parfumerie Van de Gevel in Oosterhout geopend!

DA Drogisterij en Parfumerie Van de Gevel aan het Zuiderhout 10 in Oosterhout heeft vandaag, 3 oktober, haar vernieuwde winkel geopend. Al vroeg in de morgen stond er een lange rij klanten voor de deur te wachten.  DA Van de Gevel is de twaalfde DA winkel die is ingericht volgens het nieuwe formuleconcept van DA. De meeste keuze, het beste advies en de mooiste aanbiedingen.

En dat alles in een prachtige nieuwe winkel waar van alles te beleven is. Tijdens en na de opening zijn er in de winkel vele spectaculaire acties voor de klanten.

Speciale demonstraties en drie dagen extra korting

De komende drie dagen is het feest in de vernieuwede DA Drogisterij en Parfumerie. De eerste honderd klanten krijgen een tas met cadeaus ter waarde van vijftig euro. Maar ook voor wie later komt is er veel voordeel, namelijk een korting van 25% op het gehele assortiment (op 3, 4 en 5 oktober)! Op de openingsdagen is er in de winkel van alles te doen en te beleven. Zo zijn er demonstraties van bekende merken, kun je je laten opmaken of stylingadvies krijgen voor je haar.

De nieuwe wereld van DA

Ook na deze openingsdagen blijft het een feest om DA Van de Gevel te bezoeken. In de vernieuwde winkel zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen. Benieuwd naar al die (nieuwe) producten? In ‘de nieuwe wereld van DA' mag de klant zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken. Zo wordt winkelen een hele nieuwe beleving. DA Van de Gevel biedt daarnaast een handige service: is het product dat je zoekt uitverkocht, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 48 uur in huis. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten.

Gegarandeerd de laagste prijs bij DA

Is een actieproduct op voordat de actie voorbij is, dan ontvang je een reclamecoupon om later alsnog het product met korting aan te kunnen schaffen. Ook voor voordeel is de klant bij DA aan het goede adres. De 500 DA LAAG producten koop je gegarandeerd voor de laagste prijs. Blijkt het ergens anders toch goedkoper te zijn, dan betaalt DA het verschil terug.

Klant staat centraal

Onderneemster Petra van de Gevel nam op 1 juli van dit jaar de DA aan het Zuiderhout over, inclusief het vaste winkelteam. Ook daarvoor was Van de Gevel vanuit DA al bij de winkel betrokken. Service, vakkennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid staan voorop in de winkel. Het assortiment gezondheid wordt uitgebreid met merken als Solgar en Orthica. Op het gebied van schoonheid worden twee nieuwe luxe merken geïntroduceerd: Biotherm en Lancaster.

Overzichtelijke winkel met warme sfeer

De winkeluitstraling van DA Van de Gevel heeft een metamorfose ondergaan: de speciaal voor DA ontwikkelde boulevard leidt je als een tijdschrift door de winkel. Op ooghoogte zijn de nieuwe trends, praktische informatie en tips aangebracht. Petra van de Gevel: "De winkel is overzichtelijker en heeft een warmere sfeer. Net als vroeger kun je weer rondlopen door de winkel. Misschien wordt het voor sommige vaste klanten even wennen, maar wij hopen dat zij deze verandering net zo geweldig zullen vinden als wijzelf."

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief