Vernieuwde DA Drogisterij & Parfumerie La Silvie geopend!

Geplaatst op: 29-11-2013

Vernieuwde DA Drogisterij & Parfumerie La Silvie geopend!

DA Drogisterij & Parfumerie La Silvie in Heythuysen heeft gisteren onder grote belangstelling haar prachtige nieuwe winkel geopend. De winkel, waar al vroeg een lange rij belangstellende klanten voor de deur stond. is niet alleen vernieuwd maar ook verhuisd naar een nieuw pand aan Het Carillon 1-3.

Tijdens de opening en de twee dagen erna zijn er in de winkel spectaculaire acties en is er voor de klant van alles te doen en te beleven!

Kennismakingskorting van 25% 

Vol enthousiasme opende onderneemster Silvia Hermanns samen met het winkelteam haar prachtige drogisterij en parfumerie. Niet alleen op de openingsdag maar ook 29 en 30 november is het feest bij DA Drogisterij & Parfumerie La Silvie. De eerste honderd betalende klanten ontvangen een prachtige goodiebag met cadeaus ter waarde van maar liefst vijftig euro. Maar ook voor wie later komt is er veel voordeel: een kennismakingskorting van 25% op het gehele assortiment! 

De beste topmerken

In de vernieuwde winkel van DA La Silvie zijn de allerbeste merken te vinden om te zorgen, verzorgen, verleiden of verwennen. In het gezondheidsschap vind je in de nieuwe winkel nu ook de kwalitatieve voedingssupplementen van Orthica, Bloem en Solgar. Op het gebied van schoonheid zijn de merken Collistar en Biotherm toegevoegd.

Nieuwe beleving bij DA

Benieuwd naar al die (nieuwe) producten? In ‘de nieuwe wereld van DA' mag de klant alles zelf ruiken, voelen, uittesten en ontdekken, zo wordt winkelen een hele nieuwe beleving. DA La Silvie biedt daarnaast een handige service: is het product dat je zoekt uitverkocht, dan wordt het meteen besteld en is het binnen 48 uur in huis. Is een actieproduct op voordat de actie voorbij is, dan ontvang je een reclamecoupon om later alsnog het product met korting aan te kunnen schaffen.

 

 

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief