Verleidelijke lippen met Perfect Shine Hydrating Lip Gloss van Paula's Choice

Geplaatst op: 14-02-2013

Verleidelijke lippen met Perfect Shine Hydrating Lip Gloss van Paula's Choice

Op zoek naar een lipgloss die hydrateert, droge lippen voorkomt en een zachte, natuurlijke glans geeft? De nieuwe zijdeachtige lipgloss van Paula's Choice biedt de ideale en perfecte oplossing!

Met verzorgende ingrediënten

De formule van de nieuwe Perfect Shine Hydrating Lip Gloss van Paula's Choice is 100% vrij van geurstoffen en verrijkt met intensief verzachtende, plantaardige werkstoffen zoals bijen- en carnaubawas, sheabutter en jojoba olie. Tevens bevat de gloss intensief verzorgende ingrediënten zoals honing-extract, druivenpit- en tarwekiemoliën, zwarte bes- en framboosextracten, avocado en moerasbloem. die je lippen beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Handige applicator

Perfect Shine Hydrating Lip Gloss hydrateert de lippen, voorkomt droge lippen, plakt niet en geeft een zachte, natuurlijke glans. De lipgloss is verkrijgbaar in 5 tinten: Bubble Gum- Peachy Cream, Pink Lemonade, Rose Blush en Strawberry Soda. De lipgloss is heel nauwkeurig en makkelijk aan te brengen dankzij de handige applicator en is geschikt om alleen als lipgloss te gebruiken, in combinatie met een lipliner of samen met je favoriete lipstick.


Consumentenadviesprijs

  • Paula's Choice Perfect Shine Hydrating Lip Gloss  € 12,50 per stuk

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief