Verkiezing voor ‘Beste Zelfzorgadviseur 2012'!

Geplaatst op: 30-01-2012

Verkiezing voor ‘Beste Zelfzorgadviseur 2012'!

Is er een (assistent)-drogist waar u heel tevreden over bent, die altijd alle tijd voor u neemt en klaar staat met het beste advies en wel eens in het zonnetje gezet mag worden?

Geef hem of haar dan nu op vóór 8 februari 2012 voor de verkiezing ‘Beste Zelfzorgadviseur 2012'. Een goed advies mag best eens beloond worden!

Goed advies over zelfzorggeneesmiddelen

Zelfzorggeneesmiddelen zijn zonder recept bij de drogist verkrijgbaar en het zijn geen 'snoepjes', verkeerd gebruik kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Daarom is het belangrijk dat u goed advies krijgt zodat u bijvoorbeeld weet welk middel het meest geschikt is voor uw kwaal, hoe u het middel moet gebruiken en waar u op moet letten. In de drogisterij staan speciaal opgeleide (assistent)-drogisten graag voor u klaar om u van advies te voorzien. Is er een (assistent)-drogist waar u heel tevreden over bent die wel eens in het zonnetje gezet mag worden? Met de Gouden Gaper-verkiezing gaan we op zoek naar de beste zelfzorgadviseur van 2012!

Maak kans op een verrassingspakket!

Behalve klanten kunnen ook collega's en zakelijke relaties iemand voordragen. Wilt u iemand opgeven, vul dan het formulier in die te vinden is onder de categorie "Evenementen" op www.nieuwedrogist.nl. De sluitingsdatum is 8 februari 2012. Via diverse selectierondes wordt de uiteindelijke winnaar bepaald die een Gouden Gaper-wisseltrofee ontvangt én een weekendje weg voor 2 personen. Wanneer u iemand opgeeft maakt u ook nog eens kans op een verrassingspakket vol drogisterijproducten t.w.v. € 250,-!

De Gouden Gaper-verkiezing

De Gouden Gaper-verkiezing is een initiatief van drogisterijvakblad Nieuwe Drogist en het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven, koepelorganisatie en kenniscentrum van de drogisterijbranche. Doel van de verkiezing is het stimuleren van goede advisering en de 'toppers' in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om duidelijk te maken dat advies bij zelfzorggeneesmiddelen belangrijk is en wat u daarbij als klant van een drogisterij mag verwachten. Alle personen die zijn voorgedragen, ontvangen na 8 februari 2012 een theorietest, waarna de personen met de beste resultaten bezocht worden door een mysteryshopper. De drie beste adviseurs mogen bij een jury komen, waar ze geïnterviewd worden over hun beroepshouding en advies. Eén daarvan wordt uiteindelijk bekroond tot ‘beste zelfzorgadviseur 2012'!

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Kristel van Dijk (Nieuwe Drogist) 0486-417277 of via mail kristel@monsmedia.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief