Verbeter je huid van binnenuit

Geplaatst op: 01-07-2010

Verbeter je huid van binnenuit

Een mooie, gladde huid is toch wel schoonheidsideaal nummer één. We smeren heel wat af om dat te bereiken. Maar wist je dat je je huid ook van binnenuit kunt verzorgen?

Verbeter je huid van binnenuit

Een tekort aan mineralen is het eerste te zien in je gezicht. Een vette of droge huid, rimpels, bruine vlekken, wallen onder je ogen. Al deze huidproblemen worden veroorzaakt door een verstoring van de mineralenhuishouding. Om je huid weer te laten stralen kun je een schoonheidskuurtje doen, bestaande uit de Schüssler mineraalzouten 1, 10 en 11.

Mineraalzout Nr. 1 Calcium fluoratum

Schüssler mineraalzout nr. 1 zorgt voor stevigheid en elasticiteit van je huid en het onderliggende bindweefsel. Je huid wordt soepel, stevig en minder slap.
Schüssler mineraalzout nr. 1 ondersteunt ook de genezing van barstjes en scheurtjes.

Mineraalzout Nr. 10 Natrium Sulfuricum

Schüssler mineraalzout nr. 10 zorgt voor het ontgiften en reinigen van je lichaam. Het stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen uit je lichaam. Door het ontgiften geneest je huid sneller en wordt minder vet en grauw. Schüssler mineraalzout nr. 10 zorgt dat je huid weer gaat stralen.

Mineraalzout Nr. 11 Silicea

Schüssler mineraalzout nr. 11 is het middel tegen vroegtijdige veroudering. Het ondersteunt de groei van huid, haren en nagels. Silicea verbetert het bindweefsel en gaat cellulitis tegen.

Dosering en gebruik

  • Neem van elk van de mineraalzouten 6 tot 9 tabletten verdeeld over de dag.
  • De tabletten bij voorkeur een kwartier vóór of na de maaltijd innemen en in je mond laten smelten. Ze worden dan via het speeksel direct in het bloed opgenomen, wat de werking bevordert. 
  • Duur van de kuur: 6-8 weken.


Verkoopprijs 

  • Schüssler mineraalzout  per stuk € 8,95

Schüssler mineraalzout is een homeopatisch geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief