Verander je dagcrème of bodylotion in een zelfbruiner!

Geplaatst op: 24-06-2014

Verander je dagcrème of bodylotion in een zelfbruiner!

Bruin zonder zon is hot! Met het nieuwe Sun 365 Self-Tanning Concentrate van Paula's Choice verander je je favoriete dagelijkse verzorgingsproducten in een zelfbruiner. Of je nu een lichte of een intense bruine kleur wilt, jij bepaalt zelf de teint van je gezicht en lichaam.

Het Sun 365 Self-Tanning Concentrate is 100% geurvrij en geschikt voor alle huidtypen.

Stralende bruine teint zonder de zon

Paula's Choice SuN 365 Self-Tanning Concentrate bevat DHA (dihydroxyacetone) in combinatie met Erythrulose als zelfbruinende werkstoffen. De toegevoegde werkstof Troxerutin is een krachtige flavonoïde en antioxidant. Met een paar druppels van deze geurloze geconcentreerde formule maak je van je favoriete verzorgingscrème of bodylotion een speciaal voor jou op maat gemaakte zelfbruiner die je een stralende, door de zon gekuste bruine teint geef zonder de schadelijke stralen van de zon. 

Hoe werkt de Sun 365 Self-Tanning Concentrate?

  • Begin met een schone, droge huid en doe wat dagcrème of bodylotion in je hand. Voeg 2 tot 3 pompjes van het Sun 365 Self-Tanning Concentrate toe voor een middelbruine teint.
  • Breng het mengsel gelijkmatig aan op het gezicht of op op één lichaamsdeel tegelijk en was je handen tussendoor zorgvuldig om te voorkomen dat je handpalmen of nagelriemen meekleuren.
  • Wacht ongeveer 10-15 minuten, tot de huid helemaal droog is, voordat je je aankleedt.
  • De kleur ontwikkeld zich binnen 1-3 uur en kan een paar uur daarna nog verdiepen. Niet het gewenste kleurresultaat? Breng nog een laagje aan om de kleur te versterken. Als je eenmaal de kleur hebt die je wilt, breng het product dan eens in de paar dagen opnieuw aan om deze te behouden.
  • Het resultaat is zichtbaar tussen 24 en 48 uur en houdt ca. één tot drie weken aan.

 

 

Consumentenadviesprijs

 

 

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief