Vemedia BV neemt activiteiten over van Nutrivital Holland BV

Geplaatst op: 31-08-2012

Vemedia BV neemt activiteiten over van Nutrivital Holland BV

Simon van der Wal, oprichter en eigenaar van Nutrivital Holland BV heeft samen met Vemedia BV een akkoord bereikt over de overname van alle Nutrivital activiteiten door Vemedia BV.

Nutrivital

Nutrivital is al 30 jaar actief op de Nederlandse en Belgische markt en is in Nederland met name bekend door de Optimax voedingssupplementen, Pedispray, DexSil en P20 Sunfilter. De belangrijkste producten in het Nutrivital assortiment zijn de Optimax gezondheidsproducten, waaronder de bekende kindervitaminelijn.

Marktpositie versterken

Nanning van der Wal, directeur van Nutrivital Holland BV: ‘Van oudsher zijn wij goed vertegenwoordigd bij drogisterijen, gezondheidswinkels en apotheken. Vemedia staat in Nederland in de top 3 van aanbieders op het gebied van zelfzorg. Met name de Optimax voedingssupplementen, P20 Sunfilter en DexSil kunnen als onderdeel van een grotere organisatie hun marktpositie verder versterken en uitbouwen'.

Strategie Vemedia groep

Rob Drenth, Chief Operating Officer Vemedia Groep: ‘Met deze overname versterkt Vemedia zijn positie op de Nederlandse zelfzorgmarkt en in het bijzonder die binnen de markt van voedingssupplementen. Deze overname past in de strategie van de Vemedia Groep met betrekking tot het bouwen en uitbouwen van bekende merken op lokale markten'.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief