Veilig zonnebaden = mooi bruinen met Australian Gold Outdoor zonneproducten & after sun verzorging!

Geplaatst op: 10-02-2011

Veilig zonnebaden = mooi bruinen met Australian Gold Outdoor zonneproducten & after sun verzorging!

Australian Gold biedt diverse producten voor in de buitenzon, waarmee je veilig en mooi kunt bruinen alsmede rijk verzorgende after sun producten waarmee je langdurig subliem gebruind blijft!

Optimaal veilig profiteren van al het goede van de zon!

Een onlangs gepubliceerd KWF- rapport doet mensen de aanbeveling zich met mate bloot te stellen aan zonnestraling (UV-licht) om te voorzien in de vitamine D- behoefte van het lichaam. Onder invloed van zonlicht maakt de huid vitamine D aan. Steeds meer komt wetenschappelijk vast te staan, dat vitamine D niet alleen onmisbaar is - zoals vanouds bekend - bij de vorming van botweefsel maar ook de kans op ziekten als borst- en prostaatkanker, multiple sclerose, psoriasisachtige huidaandoeningen en depressies kan voorkomen. Met de hoogwaardige Australian Gold Outdoor- zonneproducten kun je optimaal veilig profiteren van al het goede van de zon!

Veilig bruinen met extra hulp dankzij Australian Gold SPF Spraygels met bronzer

De Australian Gold SPF Spraygels met bronzer zijn speciaal ontwikkeld voor in de buitenzon. Deze rijke, plezierig exotisch geparfumeerde zonnebrandlotions met een keuze qua SPF's uit de factoren 4,8,15 en 30, staan garant voor het verkrijgen van een supersnelle en extra diepe bruining. De zijdezachte en waterproof textuur is gemakkelijk aan te brengen en wordt direct door de huid opgenomen, zonder een vetspoortje achter te laten.

Subliem gebronsde en prachtig glanzende teint!

De toevoeging van een intensief bruiningsstimulerende instant bronzer zorgt direct voor een subliem gebronsde en prachtig glanzende teint! De handige sprayformule bereikt eenvoudig de meest moeilijk bereikbare plekjes op het lichaam. De spraygel dient naar behoefte meerdere malen per dag op de huid te worden aangebracht vóór en tijdens het zonnebaden.

Weldadige after sun verkoeling en kalmering met Australian Gold Aloë Freeze Spray Gel

Wanneer de huid door een lange dag aan het strand of op zee onverhoopt oververhit of verbrand is, biedt de formule van Australian GoldAl oë Freeze Spray Gel directe verzachting en kalmering dankzij de weldadig verkoelende gelformule. De frisse gel bevat een hoog gehalte aan Aloë Vera. Deze bijzondere plant staat bekend om haar intensief huidherstellende eigenschappen.

Direct verlichting van de geïrriteerde huid

Wanneer de gel op de verbrande of geïrriteerde huid wordt aangebracht trekt deze snel in de huid. Dit zorgt direct voor verlichting van de geïrriteerde huid. Australian Gold Aloe Freeze Spray Gel kalmeert onmiddellijk en weldadig de rode of verbrande huid die teveel en vooral te hard door de zon is gekust! Door de Aloë Freeze Spray Gel in de koelkast te bewaren, wordt de huid extra verkoeld en verfrist na het zonnebaden!

Lang én mooi bruin met Australian Gold Moisture Lock

Australian Gold Moisture Lock is een rijke en zeer intensief hydraterende after sun lotion. Deze fluweelzachte formule met daarin onder andere Aloë Vera en vitamine E, is een intensieve vochthersteller voor zelfs de meest extreem droge huid, die het vochtgehalte snel herstelt en vervolgens als het ware insluit in de huid. De hoogwaardige formule kalmeert, voedt en regenereert de geïrriteerde, door de zon verhitte huid.

Veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid

De Australian Gold Moisture Lock is ideaal als intensieve verzorging tijdens en net na de zomermaanden! Naar behoefte meerdere malen per dag aanbrengen na het zonnebaden en zachtjes inmasseren. Het resultaat? Een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid die extra lang én vooral opvallend mooi bruin blijft!

Extra lang bruin en mooi gestroomlijnd met Forever After All Day Moisturizer!

Wie eenmaal mooi bruin is, wil dat natuurlijk zo lang mogelijk blijven! Australian Gold Forever After All Day Moisturizer is een fluweelzachte en zeer intensief voedende after sun lotion én dagelijkse bodylotion voor een 24-uurs hydratatie van zelfs de meest droge huidtypes. De rijke formule bevat een speciale bruinverlenger en Hennepzaadextract, dat rijk is aan essentiële vetzuren voor een extra krachtige hydratatie.

Uniek verstevigend anti-verouderingscomplex

De toegevoegde Lipocare- Melange bestaat uit een uniek verstevigend anti-verouderingscomplex om de huid zichtbaar steviger en de lichaamscontouren meer gestroomlijnd te maken. De formule met meervoudige anti-aging werking gaat huidveroudering tegen en verstevigt de huid voelbaar en zichtbaar. Het resultaat? Een veerkrachtige, optimaal gevoede en gehydrateerde huid die extra lang en opvallend mooi gebruind blijft!

 

Verkoopprijzen

  • Australian Gold SPF 30 Spraygels met Bronzer vanaf € 16,95/ 240 ml
  • Australian Gold Aloë Freeze Spray Gel € 16,95/240 ml
  • Australian Gold Moisture Lock € 14,95/240 ml
  • Australian Gold Forever After All Day Moisturizer € 24,95/pompflacon 650 ml en € 6,95/tube 50 ml

 

Meer informatie: www.australiangoldtanningclub.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief