Veilig spelen in de zon met Eucerin Sun Protection Kids

Geplaatst op: 09-05-2012

Veilig spelen in de zon met Eucerin Sun Protection Kids

Het gebruik van een goed zonbeschermingsproduct op jonge leeftijd is van groot belang om UV-schade te voorkomen. Speciaal voor deze doelgroep introduceert Eucerin een nieuwe Sun Kids lijn die de gevoelige kinderhuid tegen de schadelijke effecten van de zon beschermt en de schade die al is toegebracht herstelt.

Zo zijn ouders er zeker van dat hun kinderen veilig in de zon kunnen spelen zonder daarbij zonschade op te lopen.

Feiten over de kinderhuid

De huid van een kind is vele malen dunner dan de huid van een volwassene. De hittebarrière en het huideigen Melanine beschermingssysteem zijn bovendien nog niet volledig ontwikkeld. Melanine is een natuurlijk pigment dat de huid beschermt tegen zonlicht en ervoor zorgt dat je bruin wordt. De huid raakt dus eerder beschadigd en een goede bescherming tijdens deze blootstelling is dus zeer belangrijk. Als een kinderhuid verbrandt door de zon tast dit het huideigen beschermingssysteem blijvend aan.

Met beschermende ingrediënten

De Eucerin Sun Protection Kids Spray en Lotion bieden met een SPF 50+ een zeer hoge UVA en UVB bescherming. De producten bevatten het gepatenteerde Licochalcone A, een extract van de zoethoutwortel, dat bescherming biedt tegen de celvernietigende effecten van vrije radicalen op de diepere huidcellen. Daarnaast is Glycerrhetinezuur aan de producten toegevoegd dat het beschermings- en herstelmechanisme van het huideigen DNA op celniveau ondersteunt. Zo wordt de gevoelige kinderhuid op de best mogelijke manier beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. Ook herstellen de producten de schade die al is aangebracht.

Eucerin Sun Protection Kids

Eucerin Sun Protection Kids is verkrijgbaar in een spray- en lotion-uitvoering. Beide producten zijn vrij van parfum, kleurstoffen en parabenen en daardoor geschikt voor alle huidtypes, zelfs voor de meest gevoelige. Het is belangrijk het product een half uur voor het zonnen aan te brengen en dit na het zwemmen te herhalen. De Eucerin Sun Protection Kids producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek.


Consumentenadviesprijzen

  • Eucerin Sun Protection Kids Spray € 19,49/200 ml
  • Eucerin Sun Protection Kids Lotion € 17,49/200 ml

 

Zomeractie
Vanaf 1 mei t/m september krijgt men bij aankoop van één Eucerin Kids Sun product het voorleesboekje "Een dagje naar het strand" gratis. En bij 2 Eucerin Sun producten uit de actiedisplay, een gratis pH5 Doucheolie. Kijk op de actiedisplay in uw apotheek voor meer informatie.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief