Veilig, mooi én verantwoord bruinen met Paula's Choice

Geplaatst op: 26-03-2012

Veilig, mooi én verantwoord bruinen met Paula's Choice

De zon is heerlijk maar zorgt voor een vroegtijdige huidveroudering en kan de huid veel schade toebrengen wanneer zij niet is beschermd. Een hoogwaardig zonneproduct met een voldoende hoge SPF is elke dag daarom zeker onmisbaar.

De lijn van Paula's Choice biedt een ruime keuze uit diverse geavanceerde SUN CARE producten, waarmee je de komende lente en zomer veilig, mooi en verantwoord kunt genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

Zonder parfum en kleurstoffen

Alle zonneproducten van Paula's Choice beschermen de huid tegen zowel UVA- als UVB- straling. De toevoeging van een rijke mix van antioxidanten en aanvullende verzorgende, vochtregulerende en voedende werkstoffen, zorgt voor optimale verzorging én bescherming tegen een voortijdige huidveroudering en comfortabel huidgevoel. Alle formules zijn 100% vrij van parfum en kleurstoffen.

Elke dag van het jaar optimaal beschermd

Paula's Choice biedt meerdere gezichtsproducten voor dagelijkse gebruik met een geïntegreerde SPF, zoals voor de droge huid de Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 15 & Antioxidants, voor de normale tot droge huid de Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 en voor de vette huid tot gecombineerde huid de Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15 & Antioxidants. Hiermee ben je verzekerd van een goede, breed spectrum bescherming tegen UV- stralen en wordt de huid optimaal gehydrateerd en gevoed dankzij antioxidanten en huidverwante werkstoffen.

RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer SPF 25

Paula's Choice RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25 en antioxidanten voor de normale tot droge huid beschermt de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf en heeft een zijdezachte structuur. De SPF 25 biedt een optimale UVA- en UVB- bescherming. Dagelijks gebruik van deze rijk verzorgende dagcrème helpt rimpels en bruine vlekjes voorkomen en verminderen. Het kalmeert en verfrist de huid en is speciaal geschikt voor onder make-up.

Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15

Een luchtige crème die geschikt is voor de normale tot vette/gecombineerde huid. Het is op basis van een avobenzone zonnefilter met SPF 15, dat minder snel onzuiverheden veroorzaakt dan andere zonnefilters. De zonnebrand is rijk aan antioxidanten en is geschikt voor gezicht en lichaam maar ook prima te gebruiken als dagcrème.

Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45

Deze zonnebrand is geschikt voor de normale tot vette/gecombineerde huid en is op basis van een avobenzone zonnefilter met SPF 45, dat minder snel onzuiverheden veroorzaakt dan andere zonnefilters. Speciaal ontwikkeld om een breedspectrum bescherming tegen de zon te bieden en is uitermate waterproof (beschermt 80 minuten lang in het water voordat je het opnieuw moet aanbrengen). Het heeft een pH tussen de 6,5 en 7,5, is rijk aan anti-oxidanten en is geschikt voor zowel gezicht als lichaam.

Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray

Deze zonnespray is geschikt voor alle huidtypen op basis van SPF 30 breedspectrum zonnefilter. De formule bevat krachtige anti-oxidanten en anti-irriterende werkstoffen. Het heeft een lichtgewicht textuur, trekt snel in, glimt niet en is niet vet. Dankzij de verstuiver is de spray handig en hygiënisch aan te brengen en is geschikt voor zowel het gezicht als lichaam.

Extra Care Moisturizing Sunscreen SPF 30+ 

Voor de normale tot droge huid is er deze extra verzorgende en hydraterende crème met een breedspectrum SPF 30+ op basis van titaniumdioxide en zinkoxide. De crème is rijk aan antioxidanten, waterproof en intensief vochtregulerend, zonder zwaar aan te voelen op de huid. Een verzorgende dagcrème en zonnebrand ineen met uitstekende bescherming tegen de zon voor een zijdezacht gevoel.

Pure Mineral Sunscreen SPF 15

Deze zonnebrand is uitermate geschikt voor de normale tot zeer droge of gevoelige huid en geschikt voor gebruik rondom de ogen. De innovatieve formule met anti-oxidanten bevat minerale titaniumdioxide en zinkoxide (SPF15). Als je de crème zorgvuldig verspreidt over je huid, verkrijg je een mooie, zachte en matte finish en vermijd je een wit waasje. De zijdezachte crème voelt niet dik zwaar of trekkerig aan. De zonnebrand is tegelijk een goede dagcrème en geeft je een zachte gladde huid.


Verkoopprijzen

SUN CARE Paula's Choice

  • Skin Recovery Daily Moisturizing Lotion SPF 15  € 25,50/60 ml
  • Moisture Boost Daily Restoring Complex SPF 20 € 25,50/60 ml
  • Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15  € 25,50/60 ml
  • RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer SPF 25  € 28,95/60 ml
  • Essential Non-Greasy Sunscreen SPF 15 € 19,50/148 ml
  • Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 45 € 19,50/148 ml
  • Ultra-Light Weightless Finish SPF 30 Sunscreen Spray € 19,50/118 ml
  • Extra Care Moisturizing Sunscreen SPF 30+  € 19,50/148 ml
  • Pure Mineral Sunscreen SPF 15 € 19,50/177 ml


De dagcrèmes met SPF (met uitzondering van de RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer met SPF 25) zijn extra aantrekkelijk geprijsd in de maand april 2012. In de maand mei 2012 zijn de zonneproducten voor het lichaam van Paula's Choice als aanbieding extra zonnig geprijsd!

Meer informatie: www.paulaschoice.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief