Veet introduceert EasyWax-systeem, ontharen met salonresultaat

Geplaatst op: 07-03-2012

Veet introduceert EasyWax-systeem, ontharen met salonresultaat

Continu gladde en zachte benen het hele jaar door zonder daar elke keer veel moeite voor te moeten doen? Het nieuwe EasyWax systeem van Veet is dan ook een welkome innovatie in ontharingsmogelijkheden.

Ongewenste haartjes zijn nu nog gemakkelijker te verwijderen met een salonwaardig resultaat voor zachte en gladde benen!

Zelfs effectief op de kortste haartjes

Het nieuwe Veet EasyWax-systeem bestaat uit een innovatieve wasverwarmer met een roll-on applicatie, voor gelijkmatige verdeling van de was. Geen geknoei meer met het verwarmen en het aanbrengen van was. Het verwarmende systeem zorgt ervoor dat de was op de juiste temperatuur blijft. De was heeft bovendien dezelfde samenstelling als gebruikt wordt door schoonheidsinstituten en werkt al vanaf de eerste keer doeltreffend op haartjes vanaf 2 mm.

Met natuurlijke bijenwas

De formule is basis van natuurlijke bijenwas en is geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid. Je huid blijft tot 4 weken lang zacht. Benieuwd hoe het nieuwe Veet EasyWax-systeem werkt? Bekijk de instructievideo van de EasyWax en zie hoe makkelijk het is om thuis zelf je benen te waxen met professioneel resultaat!


Consumentenadviesprijs

  • Veet EasyWax-starterkit € 24,99
  • Veet EasyWax navulling € 9,99

 

Veet EasyWax is alleen verkrijgbaar bij Kruidvat.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief