Veet heeft Easy Strip Koude Wasstrips vernieuwd

Geplaatst op: 07-03-2012

Veet heeft Easy Strip Koude Wasstrips vernieuwd

Vanaf nu is het ontharen met de vernieuwde Easy Strip Koude Wasstrips al zelfs effectief op korte haartjes vanaf 1,5 mm waardoor je nog langer plezier hebt van gladde en zachte benen.

Eerder waxen dankzij Liquidchange technologie

De Liquidchange technologie zorgt ervoor dat de wax stevig wordt bij verwijdering, waardoor waxen al op een eerder moment kan. In elke verpakking zitten 20 gebruiksklare koude wasstrips en handige nabehandelingsdoekjes die het harsen tot een koud kunstje maken. De Easy Strip Koude Wasstrips zorgen voor professionele en verbeterde haarverwijdering en zijn verkrijgbaar in de varianten voor de gevoelige en normale huid.

Met vitamine E en essentiële oliën

Met het gebruik van deze koude wasstrips kun je in één gemakkelijke beweging de haartjes verwijderen en blijven je benen tot wel 4 weken glad. Door de combinatie van vitamine E en heerlijk ruikende essentiële oliën wordt de huid gehydrateerd en door de nabehandelingsdoekjes wordt je huid heerlijk zacht. 

Ontharen met producten van Veet kan iedereen. Bekijk de instructievideo van Veet inclusief handige ontharingstips!

 

Consumentenadviesprijs

  • Easy Strip Koude Wasstrips  € 9,99/20 strips 
  • Maxi Formaat € 14,99/40 strips

 

Naast de Easy Strip Koude Wasstrips zijn ook de formules voor de Ontharingscrèmes aangepast, waardoor ook deze effectief zijn op korte haartjes vanaf 1,5 mm.

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief