Van Gils Frosted en Live luxe X-mas Gift Sets

Geplaatst op: 10-12-2014

Van Gils Frosted en Live luxe X-mas Gift Sets

Speciaal voor onder de kerstboom heeft Van Gils twee stijlvolle cadeauverpakkingen van de herengeuren Frosted en Live. Heerlijke geuren van avontuur, genot én vrijheid voor echte mannen!

Sportief en sensueel

Van Gils Frosted is een sensuele fougère-geur met een groen, intens fris en subtiel fruitig karakter met topnoten van citroen en petit grain gemengd met aquatische geurnoten, sappige groene appel, salie, oranjebloesem, patchouli en sensuele noten van muskus en tonkabonen. De perfecte geur voor de actieve, avontuurlijke en energieke man.

De Van Gils Frosted X-mas Gift Set bestaat uit een Eau de Toilette van 30 ml, een Shower Gel van 75 ml en een Deodorant Spray van 50 ml.

Intens en onweerstaanbaar

Van Gils Live is een onweerstaanbare mannelijke parfum met noten van een sensatie van frisse berglucht, sinaasappel, grapefruit, frisse vetiver, patchouli, vanille, leer en oud wood geurnoten. Een ideale geur voor echte mannen die intens genieten van het leven.

De Van Gils Live X-mas Gift Set bestaat uit een Eau de Toilette van 40 ml, een Shower Gel van 75 ml en een Deodorant Spray van 50 ml.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Van Gils Frosted Gift Set X-mas 2014  € 29,95
  • Van Gils Live Gift Set X-mas 2014  € 34,95

 

Meer informatie: www.vangilsparfums.com

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief