Valk Software lanceert ASPOS APP voor iPhone en Android

Geplaatst op: 15-06-2012

Valk Software lanceert ASPOS APP voor iPhone en Android

Retail automatiseerder Valk Software introduceert haar nieuwste innovatie op het ASPOS cross-channel retail platform, de APP voor iPhone en Android.

Eerder waren de webshop en instore kiosk al toegevoegd aan het portfolio.

Cross-channel retail

Met de APP is het ASPOS platform klaar voor retail organisaties die de stap van single- of multi-channel naar cross-channel willen zetten. ASPOS is de eerste werkende online cross-channel oplossing compleet met winkelautomatisering, webshop, instore kiosk, mobile APP, Youtube narrowcasting en online BI.

Met ingebouwde QR barcode scanner

De ASPOS APP is volledig geïntegreerd met de winkels waardoor de consument één beleving heeft, mobiel en in de winkel. De consument kan online zijn eigen lokale winkel kiezen. De actuele voorraad van die winkel wordt realtime zichtbaar. Ook is de aankoophistorie in winkel en webshop netjes zichtbaar voor de consument. De APP heeft een ingebouwde QR barcode scanner waarmee razendsnel product-informatie opgevraagd kan worden of besteld kan worden.

Het gemak voor de consument

Daarbij heeft de APP ook de optie om het product thuis te laten bezorgen of af te halen in "mijn winkel". Als de consument in de buurt komt van "zijn winkel" wordt via locatie herkenning in de APP een speciale aanbieding getoond, last minute akties, of een melding dat een afhaalorder klaar ligt.

Consument staat centraal

Robert Valk, technisch directeur en oprichter van Valk Software: "Met ASPOS staat de consument rigoureus centraal. Hij heeft één beleving, mobiel, op het web en in de winkels. Retailers kunnen cross-channel de marketing mix optimaliseren door gebruik te maken van de nieuwste mogelijkheden."

Specialist in retail automatisering

Valk Software is sinds 1989 specialist in retail automatisering. Het bedrijf komt met innovatieve oplossingen die bijdragen aan het rendement van retailers. Veel wordt geïnvesteerd in service en begeleiding, de klantenservice is ITO gecertificeerd.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief