United Dreams by United Colors of Benetton

Geplaatst op: 19-06-2014

United Dreams by United Colors of Benetton

United Colors of Benetton lanceert in juli 3 nieuwe damesgeuren geïnspireerd op de kracht van gedeelde dromen. Het trio van de parfums hebben een opvallende, directe boodschap: het verlangen om iets te veranderen en de noodzaak om te blijven geloven dat dromen zeker waargemaakt kunnen worden. Vertrouw op je gevoel, geloof in je dromen. Ga op avontuur en verander de wereld...

De parfums Stay Positive, Love Yourself en Live Free hebben allemaal een bijzondere naam met een speciale boodschap.

United Dreams Stay Positive

De eerste stap is om de wereld om je heen mooier te maken en positief te denken. Want positiviteit geeft je zo veel energie en kracht én trekt weer positieve mensen aan! Stay Positive is een levendig en helder parfum en heeft als topnoten van bergamot en citrusbladeren. Het hart bestaat uit geurnoten van neroli en oranjebloesem met basisnoten van cederhout, muskus en sandelhout.

United Dreams Love Yourself

Het parfum Love Yourself heeft als boodschap dat je uniek en bijzonder bent en van jezelf mag houden! De geur is vrouwelijk en sensueel en heeft topnoten van peer, framboos, abrikoos en bergamot. Het hart bestaat uit geurnoten van jasmijn, freesia en roos met basisnoten zoals amber, muskus en sandelhout.

United Dreams Live Free

Vrijheid is jezelf zijn, zonder angst en zonder dat je je beperkt en gevangen voelt. Iedereen heeft recht op vrijheid, helaas is dit niet overal in de wereld vanzelfsprekend. Een mooie boodschap van deze frisse geur met de naam Live Free. Met topnoten van groene appel, theebladeren en bergamot, hartnoten van gember, oranjebloesem en cyclaam en warme basisnoten van o.a  amber, muskus en cederhout.

De pre-lancering van United Dreams by United Colors of Benetton is vanaf 14 juli 2014 exclusief bij ICI Paris. Vanaf 1 september zijn de geuren ook verkrijgbaar bij o.a. de drogist.

 

Consumentenadviesprijzen

  • United Colors of Benetton United Dreams EDT Spray  € 21,45/50 ml
  • United Colors of Benetton United Dreams EDT Spray  € 15,95/30 ml
  • United Colors of Benetton United Dreams EDT Spray  € 9,95/15 ml

 

Vanaf 1 september 2014 is er ook een 80 ml à € 28,95 verkrijgbaar.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief