Unieke samenwerking tussen DA en Mooi parfumerie

Geplaatst op: 15-06-2012

Unieke samenwerking tussen DA en Mooi parfumerie

DA en Mooi parfumerie gaan intensief samenwerken. De samenwerking heeft geresulteerd in een nieuw winkelconcept waar de twee merken één wereld vormen. Vanaf vrijdag 15 juni kan iedereen de allereerste pilotwinkel bezoeken aan de Hoofdstraat in Hoogeveen.

DA en Mooi bieden een totaal en hoogwaardig aanbod op het gebied van gezondheid en schoonheid

DA met nieuwe formuleconcept

In het drogisterij aanbod is DA nog sterker vertegenwoordigd met merken als Solgar, Orthica en Bloem. Tegelijk met de samenwerking met Mooi introduceert DA in Hoogeveen ook haar nieuwe winkelformule. Het nieuwe DA-concept biedt naast de meeste keuze, het beste advies en scherpe aanbiedingen ook meer dan ooit de ruimte om zelf nieuwe merken en producten te ontdekken en uit te testen. De nieuw ontwikkelde boulevard leidt je als een tijdschrift door de winkel. Op ooghoogte zijn de nieuwe trends, praktische informatie en tips aangebracht. Je kunt bij DA terecht voor meer dan 1.400 merken en ruim 15.000 producten.

Mooi Parfumerie

Voor het parfumerie aanbod is DA een exclusieve samenwerking aangegaan met Mooi parfumerie. Een moderne en snel groeiende franchiseketen in de parfumeriebranche, die gespecialiseerd is in huidverzorging, make-up en parfums van de belangrijkste merken op dit gebied: Dior, Chanel, Clinique, Estée Lauder, Clarins, Sisley en Lancôme. Alle nagelproducten van KOH, OPI en het cadeaumerk Rituals. Mooi parfumerie gelooft dat iedereen Mooi is en daarom organiseert ze meerdere keren Beautyschools. In workshops leren klanten zelf welke verzorging bij hun huidtype past en welke make-up kleuren het beste passen en hoe deze aangebracht moeten worden.

Eerste DA + Mooi in Hoogeveen

In de drogisterij en parfumerie branche zijn DA en Mooi de eerste merken die hun krachten bundelen om een nieuw en gezamenlijk concept te ontwikkelen. De eerste DA + Mooi is gelegen aan de Hoofdstraat 114-116 te Hoogeveen. Het is de bedoeling dat meerdere locaties zullen volgen.

Bron: www.da.nl

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief