Ultrafijne en verzorgende Bronzing Powder

Geplaatst op: 10-08-2011

Ultrafijne en verzorgende Bronzing Powder

Het hele jaar door een frisse en gezonde uitstraling dankzij hooggepigmenteerde, luxueuze kleurpigmenten met de nieuwe Alissi Brontë ‘Mosaico Desert Rose Illuminating Bronzing Powder'

Ultrafijne en verzorgende textuur

Voor een instant sprankeling op het gehele gezicht of ter accentuering van bepaalde zones, is deze een betoverende teintverbeteraar. Dit oogstrelende palet met een mozaïek aan lumineuze tinten voor de teint heeft een ultrafijne en verzorgende textuur. Het lichtgewicht gezichtspoeder is luchtig en laat de huid perfect ademen!

Sprankelende en gezonde gloed

Het poeder heeft een optisch verdoezelende werking bij eventuele onvolmaaktheden, neemt trekken van vermoeidheid direct weg en geeft de teint direct een sprankelende en gezonde gloed! De formule is verrijkt met fosfolipiden, arachidonzuur (= een essentieel vetzuur), omega-3 en 6, vitamine E en retinol voor een stralende en jeugdige huid. Van een doffe, pipse en vale najaarsteint is er dankzij dit hoogwaardige gezichtspoeder vanaf nu geen sprake meer!

Beauty Salon Dimensions

Foxcosmetics neemt tevens deel aan de komende Beauty Salon Dimensions in de Jaarbeurs te Utrecht (24-26 september 2011) en is qua stand te vinden in Hal 7, standnummer D049.

 

Adviesverkoopprijs

  • Alissi Brontë ‘Mosaico Desert Rose Illuminating Bronzing Powder'  € 56,50

Meer informatie: www.foxcosmetics.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief