Ultra Protection zonnecrème SPF 50 met kleur

Geplaatst op: 05-04-2011

Ultra Protection zonnecrème SPF 50 met kleur

Alissi Brontë heeft een nieuwe zonnecrème met SPF 50 die de huid beschermt tegen de schadelijke effecten van de zon maar ook de huid een natuurlijke kleur geeft!

Met SPF 50 én kleurtje

De nieuwe Ultra Protection crème met SPF 50 bevat namelijk een kleurtje zodat je er in de zon mooi getint uit ziet en biedt volledige zonbescherming tegen photo-aging en de schadelijke effecten van de zon. Het bearberry extract vervaagt op een natuurlijke wijze het overmatig pigment op de huid en gaat de vorming van nieuwe pigmentvlekken tegen.

Met sterke anti-aging

De innovatieve actieve extracten van rijst in de zonnecrème bevatten de activatoren van Sirtuines en is het meest belangrijkste ingrediënt op het gebied van de laatste ontwikkelingen. Sirtuines stimuleren namelijk het celmetabolisme, hierdoor herstelt en onderhoudt het de jonge cellen van de huid. Dankzij de aanwezigheid van Sirtuines in de Utra Protection crème zorgt het voor een sterke anti-aging die de levensduur van een cel bevorderen en de DNA schade in de cellen verminderd en herstelt waardoor de huid fris en gezond blijft.

 

Geschikt voor de ruwe, droge, gevoelige en gestresste huid

De zonnecrème is zeer geschikt voor de ruwe, droge, gevoelige en gestresste huid en heeft regeneratieve eigenschappen op de huid dankzij de vitamine E. Ook heeft de zonnecrème anti-irritatie, anti-roodheid en anti-jeuk eigenschappen die hoger zijn dan in de meeste natuurlijke ingrediënten die gebruikt worden in de dermatologie.

 

Verkoopprijs

Alissi Brontë Ultra Protection crème SPF 50 met kleur  € 56,00/100ml

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief