Uitbreiding voor Oriflame Ecollagen huidverzorgingslijn

Geplaatst op: 08-05-2014

Uitbreiding voor Oriflame Ecollagen huidverzorgingslijn

De Ecollagenlijn van Oriflame op basis van hoogwaardige peptiden en plantaardige stamcellen zijn uitgebreid met drie nieuwe producten: een Foaming Gel Wash, een Skin Perfecting Toner en een Triple Cleanser.

De producten zijn in staat om zelfs de meest vermoeide, verouderde en futloze huid te voorzien van hernieuwde energie, stevigheid en jeugdigheid.

Oriflame Ecollagen Foaming Gel Wash

De nieuwe, rijk schuimende Oriflame Ecollagen Foaming Gel Wash is speciaal om de huid te reinigen, te verfrissen en te zuiveren. De milde formule op basis van o.a. plantaardige stamcellen, verzachtende en hydraterende glycerine en antioxidantrijke olijfolie verfrist en kalmeert de huid en laat haar zacht en comfortabel aanvoelen.

Oriflame Ecollagen Skin Perfecting Toner

De Ecollagen Skin Perfecting Toner van Oriflame bevat een baanbrekende mix van plantaardige stamcellen, verzachtende en hydraterende glycerine en exfoliërend salicyl- en melkzuur die niet alleen zorgen voor een verfrissende afsluiting maar tevens ook rimpels helpt te voorkomen, poriën sluit en de pH-waarde van de huid in balans brengt.

Oriflame Ecollagen Triple Cleanser

Oriflame Ecollagen Triple Cleanser heeft een drievoudige werking: het verwijdert make-up, reinigt de gezichtshuid en zorgt dat de huid na het reinigen gehydrateerd, zacht en gevoed aanvoelt. De niet-vette tweefasen formule op basis van o.a. plantaardige stamcellen en glycerine moet voor gebruik zorgvuldig worden geschud. De cleanser geeft de huid een heerlijk schoon, fris, gevoed en zijdezacht gevoel.

 


Consumentenadviesprijzen

Meer informatie: www.oriflame.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief