Uitbreiding van Idyl make-up assortiment

Geplaatst op: 29-10-2013

Uitbreiding van Idyl make-up assortiment

Deze maand is het make-up assortiment van Idyl weer verder uitgebreid met een nieuwe Idyl Foundation, Concealer Click Pen en Compact Face Powder. De producten hebben een nieuwe formulering met een mooie moderne verpakking en zijn verkrijgbaar in verschillende tinten.

Idyl is hét huismerk voor de zelfstandige drogist en bestaat uit bijna 500 producten met een uitstekende prijs-/kwaliteit verhouding.

Idyl Concealer Click Pen

De Idyl Concealer Click Pen is een licht romige vloeibare crème in een handige clickpen. Het heeft een zachte textuur en voelt prettig aan op het gezicht. De Concealer is ideaal voor het verbergen van plaatselijke oneffenheden en donkere kringen en is verkrijgbaar in 5 verschillende tinten.

Idyl Compact Face Powder

De Idyl Compact Face Powder is een lichte poeder die matteert en zijdezacht aanvoelt. Deze poeder is ook ideaal te gebruiken als fixatie en aanbrengen over je lipstick en eyeshadow. Idyl Compact Face Powder zit in een handig doosje met spiegel en donsje en is verkrijgbaar in 6 verschillende tinten.

Idyl Long Lasting Foundation

De Idyl Long Lasting Foundation heeft een rijke textuur en zorgt voor een medium dekking voor een stralende teint de hele dag. De foundation vermindert zichtbaar de oneffenheden en tekenen van vermoeidheid van de huid en is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten.

Idyl Liquid Foundation

De Idyl Liquid Foundation heeft een fijne textuur en geeft een medium dekking voor een natuurlijke tint. De foundation vermindert zichtbaar de oneffenheden en tekenen van vermoeidheid van de huid en is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten.

 

Consumentenverkoopprijzen

  • Idyl Concealer Click Pen  € 4,59
  • Idyl Compact Face Powder € 4,99
  • Idyl Long Lasting Foundation  € 7,19/30 ml
  • Idyl Liquid Foundation  € 7,19/30 ml

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief