Uitbreiding assortiment OTC Medical bij De Tuinen

Geplaatst op: 24-03-2014

Uitbreiding assortiment OTC Medical bij De Tuinen

Het assortiment van OTC Medical worden vanaf april en mei bij de Tuinen uitgebreid met verschillende producten van Ohropax, Kilokiller en DexSil.

Ohropax Color

Het assortiment van Ohropax wordt, naast de Ohropax Classic, uitgebreid met Ohropax Color. Ohropax Color oordopjes zijn ideaal voor onder meer in discotheken, op feesten, bij concerten, festivals en sport evenementen. Ohropax Color is gemaakt van huidvriendelijk PU-schuim, zit stabiel in het oor en zien er kleurrijk uit.

DexSil

Van de producten van DexSil worden de basis Silicium, Forte Vloeibaar en de Forte Gel in het assortiment van de Tuinen opgenomen. De Forte producten bevatten naast de basis Silicium ook toegevoegde Glucosamine, Chondroitine en MSM.

Kilokiller

Aan het bestaande Kilokiller assortiment wordt de Kilokiller Anti-Cellulitis Gel toegevoegd. Deze gel is parabenen vrij en is ontwikkeld om de huid weer glad te maken en haar er beter te laten uitzien. Kilokiller Anti-Cellulitis Gel bevat actieve bestanddelen Cafeïne, Ginko Biloba, Glycerine en Vitamine E van natuurlijke oorsprong.

De merken profiteren zowel van de landelijke activiteiten als ook van extra ondersteuning binnen De Tuinen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de uitbreidingen of over de genoemde merken, dan kunt u contact opnemen via de contact pagina van OTC Medical. Voor meer informatie over De Tuinen kunt u terecht op www.detuinen.nl.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief