Tweede groep drogisten naar drogisterij/parfumerie formule van D.I.O.

Geplaatst op: 18-03-2015

Tweede groep drogisten naar drogisterij/parfumerie formule van D.I.O.

De tweede groep van zes ondernemers is deze week naar het hoofdkantoor van D.I.O. drogisterijen gekomen om hun D.I.O. contract te ondertekenen.

De ondernemers waren op het hoofdkantoor in Diemen uitgenodigd om op informele wijze hun toekomstige organisatie en de medewerkers beter te leren kennen.

Van gedachten wisselen

De dag werd ingeluid met een warm welkomstwoord van algemeen directeur Jos Jongstra. De andere directieleden en de medewerkers van de afdeling accountmanagement deden het beleid van D.I.O. uitgebreid uit de doeken en de drogisten konden van gedachten wisselen over de huidige stand van zaken in de drogisterijwereld.

Kennismaking met medewerkers

Na de sessie met de directieleden en medewerkers werd de groep langs alle afdelingen geleid waar ze alvast kennis konden maken met de medewerkers van alle afdelingen en de televerkopers. Maar het hoogtepunt was misschien wel de toer die zij maakten door het magazijn. De ondernemers vonden het ook interessant om het logistieke proces in het magazijn van D.I.O. eens van A tot Z met eigen ogen te kunnen aanschouwen.

Proosten op succesvolle samenwerking

Na deze kennismaking met het bedrijf, was het aan het eind van de ochtend tijd voor de ondernemers om het contract te ondertekenen. De luxe champagne-lunch die daarna volgde was speciaal georganiseerd om met de nieuwe leden de toetreding tot D.I.O. drogisterijen te vieren. Er werd geproost op de succesvolle toekomstige samenwerking. Op deze manier zijn de nieuwe D.I.O.-leden, die in juli officieel toetreden tot de D.I.O. familie, alvast betrokken bij hun nieuwe organisatie.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief