Tweede Care by D.I.O. drogisterij geopend

Geplaatst op: 19-01-2015

Tweede Care by D.I.O. drogisterij geopend

Nederland is een nieuwe Care by D.I.O. drogisterij rijker want op 8 januari opende Harry Piet, eigenaar van zeven D.I.O. winkels, de deuren van zijn Care by D.I.O. drogisterij in Heerhugowaard.

Gezondheidswinkel

Care by D.I.O. drogisterij is een gezondheidswinkel die een kruising is tussen een drogisterij en een apotheek. Een deelformule onder de vlag van D.I.O. drogisterijen die, met de vergrijzing in het vooruitzicht, de toekomst heeft als de winkel voor advies op het gebied van gezondheid.

Winkelcentrum Middenwaard

Drogisterij Care by D.I.O. in Heerhugowaard heeft een winkelvloeroppervlakte van 160 m2 en is gelegen in het winkelcentrum Middenwaard. Sinds de opening gaan de zaken goed, ondanks de omringende concurrenten zoals Etos, Kruidvat, De Tuinen, Douglas, Rituals, Mooi en een geriatrische winkel.

Testwinkel Diemen

Harry Piet startte begin vorig jaar al met zijn eerste Care by D.I.O. winkel, een testwinkel in Diemen. Deze testwinkel heeft hij langzaam maar zeker geperfectioneerd in al zijn facetten. Nu was het dus tijd voor een tweede Care by D.I.O. drogisterij.

Assortiment

Het assortiment van Care by D.I.O. is, naast de reguliere drogisterijproducten, gespecialiseerd in vitaminen, voedingssupplementen, gezondheidsproducten, reformproducten en hulpmiddelen zoals rollators en wandelstokken van Vitility. Er zijn ook producten te krijgen die het dagelijks leven verlichten, zoals een draaidop opener, gebogen kaasschaaf en tabletvergruizer.

Eyelove

Care by D.I.O. heeft ook alles in huis op het gebied van wond-sport-en voetverzorging. En met de modernste apparatuur om oogmetingen mee te verrichten, kan de klant ook terecht voor een bril op sterkte uit het voordelige assortiment van Eyelove.

Advies en samenwerking

Maar het belangrijkste onderscheidende element, geheel in lijn met de waarden van D.I.O. drogisterijen, is toch wel het geven van gedegen advies. Goed opgeleide medewerkers, allen gediplomeerde drogisten, maken het verschil. Zij weten het antwoord op vragen over gezondheid en voeding. En ook de samenwerking met mondhygiënisten en gewichtsconsulenten werpt zijn vruchten af naar de consument.

Het motto van de Care by D.I.O. drogisterij luidt dan ook niet voor niets ‘Kies gezond!”

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief