Twee nieuwe D.I.O. drogisterijen geopend

Geplaatst op: 20-01-2015

Twee nieuwe D.I.O. drogisterijen geopend

Zuidwolde en Dommelen hebben er sindskort een D.I.O. drogisterij bij. 15 januari opende Alida Blokzijl en haar dochter Lotte hun D.I.O. drogisterij Zuidwolde, op 8 januari werd in Dommelen D.I.O. drogisterij van Rixtel geopend waar Robert van Rixtel trotse eigenaar van is.

Eigen inzicht

Alida Blokzijl zit al 25 jaar in het drogisterijvak en haar dochter Lotte (21) heeft al 6 jaar ervaring in de drogisterij, waarvan anderhalf jaar als assistent-drogist. Samen een drogisterij runnen was een lang gekoesterde droom. Zij werkten jarenlang in een DA en UED, en kozen er nu voor om met D.I.O. drogisterijen in zee te gaan bij het openen van hun eigen drogisterij. Vanwege de ruimte en de vrijheid om de winkel geheel naar eigen inzicht en overtuiging te kunnen bestieren.

Specialisatie

De winkel in Zuidwolde heeft een vloeroppervlakte van 180m2. In de buurt van de D.I.O. drogisterij zit een Jumbo, Kruidvat en Action. Met hun drogisterij voorzien zij dus zeker in een behoefte, zeker als het gaat om het geven van gedegen advies inzake drogisterijproducten. Alida Blokzijl is gespecialiseerd in zelfzorg en voedingssupplementen.

30 jaar ervaring

Robert van Rixtel, voorheen DA-drogist en al sinds 1995 werkzaam in de drogisterijbranche, koos ook voor de D.I.O. formule. Hij werkt graag met een formulehuis met korte lijnen, met persoonlijk contact met degenen die je nodig hebt en waar gelet wordt op de marge van de drogist.

Goed advies, persoonlijk contact

D.I.O. drogisterij in Dommelen heeft een vloeroppervlakte van 150m2 en neemt het in zijn buurt op tegen een Kruidvat, Etos, Trekpleister, OP=OP, Action, Ici Paris en een zelfstandige parfumerie. Hij ziet de toekomst wel zitten omdat ook hij goed advies geven en persoonlijk contact met zijn klanten als speerpunten heeft. Hij voert een breed assortiment, weinig branchevreemde producten, en hij verkoopt specifieke producten waarvoor hij nauw samenwerkt met fabrikanten.

 

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief