Twee D.I.O. drogisterijen geopend op één dag

Geplaatst op: 05-09-2014

Twee D.I.O. drogisterijen geopend op één dag

Donderdag 4 september was een feestelijke dag want er openden maar liefst twee D.I.O. drogisterijen haar deuren. Een winkel in Egmond aan Zee en een winkel in Den Haag.

D.I.O. Palsma

D.I.O. Palsma, gelegen in het centrum aan de Voorstraat 96a van Egmond aan zee, was tot voor kort een Da drogisterij en is een echte gezellige en ruime winkel met een dorpsfunctie. Iedereen kent het echtpaar Palsma en het echtpaar kent al haar klanten. Zij kregen van hun klanten veel warme reacties, bloemen en complimentjes bij de feestelijke heropening als D.I.O.

D.I.O. drogisterij Mooi & Gezond

D.I.O. drogisterij Mooi & Gezond van Fred Kalisvaart heropende donderdag aan de Volendamlaan 696-698 in Den Haag. De tweede winkel in hetzelfde winkelcentrum van Fred Kalisvaart is verhuisd en blijft de vertrouwde formule Kalisvaart hanteren. Deze winkel positioneert zich op het gebied van schoonheid. De D.I.O drogisterij Mooi & gezond richt zich meer op gezondheid.

Er is bewust voor D.I.O. gekozen omdat D.I.O. met de Madelief selectie voorloopt in de markt en de producten hier breed geïntegreerd zijn in het assortiment met een nadruk op reform.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief