Trend 2010 Lichttherapie, DPL Therapie Systeem

Geplaatst op: 02-02-2010

Trend 2010 Lichttherapie, DPL Therapie Systeem

Hét licht van de toekomst voor effectieve 100% natuurlijk pijnbestrijding*. Voor algehele huidverbetering en bij diverse huidproblemen.

Slechts 17 minuten per dag

Een opvallende nieuwe trend in 2010 is lichttherapie! Licht heeft diverse positieve uitwerkingen op ons lichaam voor effectieve hulp bij een 100% natuurlijke pijnbestrijding, voor een jeugdige en gave huid en bij uiteenlopende huidproblemen. De dermatologische lichttherapie van het ‘DPL Therapie Systeem’ is ontwikkeld voor de behandeling van diverse pijnklachten zoals vermindering van spier en gewrichtspijn, verstuikingen, rugpijn, artritis en chronische pijnklachten en zorgt tevens voor een opvallend jeugdige, stevige en gezonde gezichtshuid in slechts 17 minuten gebruik per dag!

Rood en infrarood LED- licht

Het ‘DPL Therapie Systeem’ is een 100% natuurlijke methode die werkt op basis van zuiver rood licht in combinatie met infrarood LED- licht. Beide lichtsoorten maken gebruik van de natuurlijke processen in het lichaam en stimuleren deze processen om het lichaam aan te zetten, zichzelf optimaal te regenereren zowel bij uiteenlopende pijnklachten, voor huidverbetering en het behoud van een jeugdige huid (mooi ouder worden!), als bij het herstel van diverse huidproblemen.

Positieve eigenschappen 

Het ‘DPL Therapie Systeem’ gebruikt een unieke combinatie van zichtbaar rood licht met een golflengte van 660nm en onzichtbaar infrarood licht met een golflengte van 880nm, gebaseerd op NASA onderzoek naar de genezende kracht van licht in de ruimte. Rood licht dringt 8-10mm door in de huid en infrarood licht 30-40mm. Het effect is meetbaar tot een diepte van 9-10cm. Eenmaal in de huid doorgedrongen, kunnen deze lichtsoorten hun positieve eigenschappen op het gebied van zowel pijnbestrijding, algehele huidverbetering als hulp bij diverse huidproblemen optimaal voldoen voor opzienbarende resultaten!

Stimuleert aanmaak van endorfine

Dat licht grote voordelen heeft bij de behandeling van pijn, is al vele jaren bekend. Medisch onderzoek, op basis van NASA- studies naar wondheling in de ruimte, heeft aangetoond dat lichttherapie een zeer positief effect heeft op tenminste 24 fundamentele cellulaire processen die van cruciaal belang zijn in het lichamelijke genezingsproces. Het ‘DPL Therapie Systeem’ stimuleert de aanmaak van endorfine en blokkeert de chemicaliën die pijnprikkels doorsturen. Deze unieke lichttherapie fungeert daarmee als een niet-narcotische pijnstiller.

100% veilig

De infrarood straling van het ‘DPL Therapie Systeem’ is 100% veilig en energievol genoeg om diep in het lichaam en de weefsels door te dringen, om daar de heilzame werking te verrichten bij uiteenlopende pijnklachten*zoals rugpijn, spierpijn, chronische pijn, pijn bij artritis, etc… Het ‘DPL Therapie Systeem’ is 100% veilig, bevat geen UVA- en UVB- straling en kan bij pijnklachten direct op de huid worden aangebracht. Het apparaat kan door iedereen binnen het gezin worden gebruikt voor zowel een effectieve pijnbestrijding als spraakmakende huidverbetering, zónder enig risico op complicaties!

Jeugdige, gave en stevige huid

Huidveroudering is een onvermijdelijk onderdeel van het ouder worden. Dit proces wordt met name veroorzaakt door een verminderde aanmaak van collageen en elastine in de huid. Deze twee belangrijke, huideigen bouwstoffen, zijn verantwoordelijk voor een stevige, jeugdige en vooral elastische huid. De dermatologische lichttherapie van het revolutionaire ‘DPL Therapie Systeem’ werkt in harmonie met de natuurlijke processen in de huid. Dit zorgt ervoor dat huidveroudering krachtig en effectief in de diepte wordt tegengegaan, om de huid een gave, opvallend jeugdige, gezonde en vitale uitstraling te geven.

Collageen en elastine

De combinatie van zuiver rood- en infrarood LED- licht werkt positief op de huid in volgens de zogeheten ‘fotoabsorptie en fotoverjonging therapie’. Het eerste is een natuurlijk proces dat de moleculen in de huid activeert om deze lichtsoorten te kunnen absorberen. De aanmaak van collageen en elastine in de huid wordt hierdoor onder andere krachtig gestimuleerd, hetgeen zorgt voor de fotoverjonging van de huid. Ook neemt de bloedcirculatie en daarmee de zuurstofvoorziening in de huid sterk toe en wordt het bindweefsel van de huid effectief en krachtig ontgift.

Therapeutische verbeteringen

Het ‘DPL Therapie Systeem’ helpt tevens effectief bij tal van huidproblemen. Laboratoriumstudies hebben uitgewezen dat huidcellen 150 tot 200 keer sneller groeien als ze bloot worden gesteld aan bepaalde LED- licht golflengtes. Onafhankelijk onderzoek over een periode van meer dan 40 jaar heeft bewezen, dat rood- en infrarood- LED licht genoeg kracht bezitten om opzienbarende en blijvende therapeutische verbeteringen ten aanzien van de huid te leveren. Rood LED Therapie helpt met de vermindering van huidoppervlakte bacteriën, remt ontstekingen en stimuleert de afbraak van beschadigd weefsel, hetgeen het genezingsproces aanzienlijk versneld.

Effectief bij diverse huidproblemen

Zichtbaar Rood licht, met een golflengte van 660 nanometer en onzichtbaar Infrarood licht, met een golflengte van 880 nanometer kunnen in de huid tot een diepte van 8-10mm binnen dringen. LED- licht is zeer behulpzaam bij de behandeling van problemen dicht bij het huidoppervlak zoals wondjes, sneetjes en littekens. De diepere huidlagen absorberen Rood en Infrarood licht bijzonder goed. Eenmaal in de huid bevorderen beide lichtsoorten het genezingsproces op een effectieve wijze. Dermatologen en schoonheidssalons gebruiken (LED) Licht Therapie niet voor niets al vele jaren om huidproblemen zoals acne, couperose en rosacea effectief mee te behandelen!

Voor het hele gezin

Het ‘DPL Therapie Systeem’ is een uniek apparaat voor thuisgebruik. De eenvoudig plaatselijk toe te passen pijnbestrijdende* eigenschappen bij onder andere spierpijn, rugpijn, carpaal tunnel syndroom, zwellingen, artritis en chronische pijnklachten, maken het ‘DPL Therapie Systeem’ tot een geliefd apparaat voor gebruik door het gehele gezin! Eenmaal aangeschaft vormt het tevens een professionele gezichtsbehandeling voor een vermoeide, fletse huid of als een intensieve kuur tegen alle tekenen van huidveroudering.

Voordelen van het ‘DPL Therapie Systeem’

Algemeen

 • Unieke combinatie van 2 lichtsoorten (onzichtbaar infrarood licht en zichtbaar rood licht)
 • Voor zowel effectieve pijnbestrijding, algehele huidverbetering als vermindering van diverse huidproblemen
 • FDA- goedgekeurd inzake een effectieve pijnbestrijding
 • Bevat geen UVA- en UVB- straling
 • 100% veilig!

Effectieve hulp bij diverse pijnklachten

 • Onzichtbaar infrarood licht helpt bij het verminderen van diverse pijnklachten
 • Helpt bij diepzittende pijn. Het heilzame effect bij diverse pijnklachten is meetbaar tot wel 10cm diep!
 • Stimuleert de productie van ATP, hetgeen het genezingsproces op natuurlijke wijze versneld en pijn onderdrukt.
 • Kan rechtstreeks op het te behandelen oppervlak aangebracht worden
 • Helpt effectief bij o.a. artritis, fybromyalgia, carpaal tunnel syndroom, chronische pijn, rugpijn
 • 100% natuurlijk, veilig en snel.

Voor algehele huidverbetering en bij diverse huidproblemen

 • Zichtbaar rood licht werkt zeer positief bij huidverbetering en tal van huidproblemen
 • Vermindert o.a. acne, couperose en rosacea
 • Minimaliseert fijne lijntjes, kraaienpootjes en rimpeltjes
 • Herstelt oneffenheden van de huid en verbetert de huidskleur
 • Activeert de fibroblasten, die huideigen collageen en elastine produceren
 • Herstelt de door de zon beschadigde huid
 • Bevordert het vochtgehalte van de huid
 • Bevordert de bloedsomloop, voor een gezonde en stralende teint
 • Vermindert de melanineproductie, waardoor bruine huidverkleuringen afnemen
 • Helpt tegen een onregelmatige pigmentatie
 • Verfijnt de grove huid en verkleint de poriën
 • Stimuleert en activeert het huideigen metabolisme
 • Maakt de huid zichtbaar en voelbaar gladder
 • Gaat huidveroudering tegen, vermindert roodheid en een grauwe teint

 

Verkoopprijs

DPL Therapie Systeem, € 279,95

 

Het ‘DPL Therapie Systeem’  s een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter

Meer informatie: www.dpltherapy.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief