Treffer: de vlekoplosser die doeltreffend werkt

Geplaatst op: 27-05-2014

Treffer: de vlekoplosser die doeltreffend werkt

Treffer heeft haar assortiment vernieuwd en uitgebreid. Nu kun je namelijk heel makkelijk in één oogopslag zien welke product je kunt gebruiken voor het verwijderen van verschillende vlekken. Met de natuurlijke reinigingsproducten van Treffer 'Weg Vet' en Treffer 'Vlek Vrij' verwijder je moeiteloos vlekken op onder meer textiel, tapijt, jassen, kunststof, barbecues, hout, fietsen en meubels.

Bij de vernieuwing van het assortiment is niet alleen de verpakking vernieuwd, ook is de inhoud van 100 ml naar 200 ml gegaan maar de prijs is niet verdubbeld.

Treffer Weg Vet

De Treffer 'Weg Vet' verwijdert op verantwoorde manier vet in en om het huis zoals vet in de oven, op de grill, barbecue en afzuigkapfilter, maar ook frituurvet-, mayonaise-, (motor) olie-, lijm- en kaarsvetvlekken. Treffer 'Weg Vet' is ook geschikt voor het poetsen van auto's, boten, hout, kunststof, fietsen, meubels en caravans.

Treffer Vlek Vrij

Een vlek in je tapijt of je nieuwe schoenen zijn vaak lastig weg te halen omdat vlekken allemaal anders verwijderd moeten worden. Treffer 'Vlek Vrij' lost veel oorzaken van vlekken op, te denken valt aan: bloed, ketchup, schoensmeer, rode wijn, lipstick, verf, tipp-ex en nog veel meer soorten vlekken in evenveel soorten oppervlakten zoals schoenen, kleding, tapijt, leer en gordijnen. Treffer 'Vlek Vrij' is dan ook een multi-functionele vlekverwijderaar die zeker niet mag ontbreken in ieder huishouden.

Beste Koop Consumentenbond 2005

Treffer is door de consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop 2005' onder de vlekverwijderaar. Treffer blijkt als enige opgewassen tegen alle soorten vlekken en wist als enige de motorolievlek volledig te verwijderen.

 

Consumentenadviesprijzen 

  • Treffer Vlek Vet  € 5,95/200 ml
  • Treffer Weg Vrij  € 5,95/200 ml

 

De nieuwe producten van Treffer zijn verkrijgbaar vanaf 1 juli bij drogist en supermarkt.

 

Natuurlijk wordt geadviseerd om op kleurvastheid te testen. Bij kleurverandering wordt geadviseerd Treffer niet te gebruiken.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief