Tover je ogen om in kleurrijke, intense blikvangers

Geplaatst op: 01-12-2011

Tover je ogen om in kleurrijke, intense blikvangers

Met oogmake-up kun je de oogopslag, zeker met de aankomende feestdagen, meer definitie, diepte en intensiteit geven. Met de vijf kleurenpalets van freshMinerals tover je je ogen om tot ware 'eyecatchers'!

Ultrafijn, perfecte egale dekking

De vijf rijke kleurenpalets van de freshMinerals Mineral Triple Eyeshadows zitten in handige doosjes, elk met 3 harmoniërende kleuren die perfect op elkaar zijn afgstemd. Ze bestaan uit ultrafijne, minerale compacte oogschaduwpoeders en geven je ogen een prachtige, egale dekking over het gehele ooglid maar zijn ook perfect om de arcadeboog mee te accentueren.

100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen

De make-up van freshMinerals zijn 100% natuurlijk, zonder conserveringsmiddelen, geurstoffen, olie, talk, vullers of binders en zeer gebruiksvriendelijk. Ze blijven 24 uur perfect zitten zonder je huid te verstikken. De natuurlijke samenstelling op basis van mineralen maakt het mogelijk om ze zeer nauwkeurig aan te brengen en vloeiend in elkaar over te laten lopen, voor een professioneel eindresultaat!

Zowel droog als nat te gebruiken

De kleuren van freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow- setjes kunnen zowel droog als nat worden gebruikt. Bij een natte applicatie is het effect intenser dan wanneer de minerale oogschaduw droog wordt aangebracht. De samenstelling bevat de antioxidant vitamines A, C en E alsmede silica voor een fluweelzachte finish!

 


Verkoopprijs

  • freshMinerals Mineral Triple Eyeshadow  € 24,95/stuk

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief