TONI & GUY komt met speciale Limited Editions voor je haar

Geplaatst op: 09-10-2013

TONI & GUY komt met speciale Limited Editions voor je haar

TONI & GUY komt eind oktober met de Hair Meet Wardrobe Limited Editions van de succesvolle Sea Salt Spray en de Glamour Volume Plumping Whip. Beide hebben een wel heel bijzonder design: ze zijn speciaal ontworpen door Lulu Kennedy, een bekende trendsetter uit de Britse modewereld!

Lulu Kennedy werkt dagelijks samen met TONI & GUY Hair Meet Wardrobe als onderdeel van hun Style Collective.

Tijdelijk met beachy waves en tijgerprint

De Casual Sea Salt Texturising Spray is tijdelijk omgetoverd en heeft een beachy waves print. De Glamour Volume Plumping Whip, het nieuwe volumeproduct van TONI & GUY, is is verkrijgbaar met een stylish en moderne tijgerprint. Het assortiment van TONI & GUY Hair Meet Wardrobe bestaat uit vier unieke stylingcollecties voor je haar, geïnspireerd op verschillende modestijlen: Casual, Classic, Creative en Glamour.

TONI & GUY Sea Salt Spray

TONI & GUY's Sea Salt Spray is uitgegroeid tot een ware must-have binnen de Casual collectie en een echte topper. Deze spray is geschikt voor alle haartypes, heeft een heerlijke geur en geeft je haar een enorme volume boost met prachtige natuurlijke golven. Het kan zowel op handdoekdroog haar als op droog haar worden aangebracht. Voor een echte beachy look!

TONI & GUY Glamour Volume Plumping Whip

De Glamour Volume Plumping Whip is de nieuwe toevoeging binnen de Glamour collectie van TONI & GUY. Deze luchtige witte mousse-achtige crème heeft een lekkere zoete geur en zorgt voor een langdurig volume-effect zonder statisch te worden. Ook perfect geschikt voor krullen of om een mooie glamourous laagjes look te creëren.

 

Consumentenadviesprijzen

  • TONI & GUY Sea Salt Spray  € 12,99/200 ml
  • TONI & GUY Glamour Volume Plumping Whip € 12,99/90 ml

 

Deze speciale Limited Editions zijn vanaf eind oktober beperkt verkrijgbaar bij Etos en Kruidvat.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief