Tisserand Lavendel Hand Wash wint eerste prijs bij ‘Beauty Shortlist Awards'

Geplaatst op: 08-04-2013

Tisserand Lavendel Hand Wash wint eerste prijs bij ‘Beauty Shortlist Awards'

Tijdens de prestigieuze ‘Beauty Shortlist Awards' in Engeland zijn de producten van Tisserand Aromatherapie & Personal Care dit jaar weer in de prijzen gevallen. De Lavendel Hand Wash van Tisserand won de eerste prijs in de categorie ‘Best Hand Wash'.

Naast de Lavendel Hand Wash wonnen de Lavendel Handcrème, Awakening Shower Gel en het gehele assortiment prijzen in diverse categorieën.

Kennis en kwaliteit

Hans Pijnacker, directeur van First T&B sinds 2012 de exclusieve importeur van het merk voor de Benelux, distribueert het merk via de beter gesorteerde gezondheidswinkel en drogisterij. Bovendien is het merk steeds vaker weer terug te vinden bij professionals zoals aromatherapeuten en schoonheidsspecialisten. "Tisserand staat van oudsher voor kennis en kwaliteit. Het winnen van een prijs is altijd een mooie erkenning, daarnaast zijn wij zeer verheugd over de vele positieve reacties dat het merk weer in Nederland verkrijgbaar is."

100% zuivere etherische oliën

De Tisserand Aromatherapie en Personal Care lijn bestaat uit een uitgebreid assortiment van de mooiste kwaliteit 100% zuivere etherische oliën, basisoliën en een brede lijn van verzorgingsproducten op basis van aromatherapie. Etherische oliën worden toegepast vanwege de vele therapeutische eigenschappen. Zo kunnen de oliën bijvoorbeeld een kalmerend of juist stimulerend effect hebben.

Zonder parabenen

De producten van Tisserand bevatten o.a. geen paraffine, geen parabenen en ook geen SLS, SLES, synthetische parfums en kunstmatige kleurstoffen. De producten zijn niet op dieren getest en zijn vrij van dierlijke ingrediënten, waardoor ze ook geschikt zijn voor veganisten.

Over Tisserand

‘Tisserand Aromatherapy', lang geleden opgericht door Robert Tisserand, pionier en wereldwijd erkend expert op het gebied van aromatherapie, heeft vanaf de eerste dag onveranderd als doel het bieden van de beste etherische oliën en authentieke personal care producten op basis van aromatherapie ter bevordering van welzijn en genot.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief