Tip voor Moederdag: Kneipp 'Genieten' cadeausets

Geplaatst op: 23-04-2012

Tip voor Moederdag: Kneipp 'Genieten' cadeausets

Zondag 13 mei is het Moederdag. Speciaal om moeders te verwennen heeft Kneipp een nieuwe range ‘Genieten' cadeausets uitgebracht met heerlijke producten, bovendien bevat elk cadeauset een bijpassend wellnessgeschenk.

Niet alleen voor Moederdag zijn ze leuk om te geven, maar ook bij een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag of zomaar omdat je iemand wilt verrassen!

Geschenkset 'Genieten & ontspannen'

Ervaar de rijke ontspannende werking op lichaam en geest met deze geschenkset met heerlijk ontspannende lavendel producten! Deze geschenkset bevat een Kneipp lavendel douche (200 ml), een body lotion (200 ml) met kalmerende etherische lavendelolie, een mini lavendel massageolie (20 ml) en een lavendel geurkaars.

Geschenkset 'Genieten & in balans'

Deze set bevat een Kneipp oranje lindebloesem douche (200 ml) die ontspant en een goede nachtrust bevorderd, een oranjebloesem shampoo (200 ml) met intense sinaasappel geurbeleving voor veerkracht en volume, heerlijke geurstokjes en een balansboekje met handige tips en leuke feitjes.

Geschenkset 'Genieten en voel je zacht'

Een geschenkverpakking met producten met intensief verzorgende amandelolie die de huid hydrateert, verzacht en soepel houdt en een betoverende geur heeft! Deze set bestaat uit een Kneipp amandelbloesem douche (200ml), een body lotion (200ml), een huidolie (20 ml) en een scrubband 80 x 8cm.

Geschenkset 'Genieten en lekker buiten'

Drie verschillende douche tubes van elk 75 ml geeft je een verfrissend gevoel en werkt ontspannend, net als een wandeling in de buitenlucht. Deze geschenkset bevat een ontspannende Kneipp lavendel douche tube, een verfrissende en verkwikkende douche tube met natuurlijke mint- en eucalyptusolie en een rozemarijn douche tube die stimuleert en energie geeft. In deze set zitten ook 3 kruidenpotjes: lavendel, munt en rozenmarijn.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Kneipp Geschenkset 'Genieten & ontspannen'   € 17,99 
  • Kneipp Geschenkset 'Genieten & in balans'  € 17,99
  • Kneipp Geschenkset 'Genieten en voel je zacht'   € 18,99
  • Kneipp Geschenkset 'Genieten en lekker buiten'  € 13,99

 

De sets zijn verkrijgbaar t/m half juni 2012 en zolang de voorraad strekt.

De producten van Kneipp zijn dermatologisch getest, vrij van conserveringsmiddelen, kleurstoffen en mineraaloliën en zijn niet op dieren getest.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief