Tijd voor mooie voeten zonder likdoorns en wratten!

Geplaatst op: 24-03-2011

Tijd voor mooie voeten zonder likdoorns en wratten!

De zon laat zich weer vaker zien en nog even en het is zomer! Tijd voor luchtige mode met mooie slippertjes en open schoenen. Dan zit je niet te wachten op likdoorns of wratten...

Formule W

Om snel van deze hinderlijke en ontsierende boosdoeners af te komen, introduceert Formule W haar nieuwe en innovatieve Likdoornpen, Wrattenpen en brengt graag haar bestaande bestseller Formule W Wratten Tinctuur weer in het voetlicht!

Likdoorns

Likdoorns bestaan uit eelt, als gevolg van een langdurige druk op één plaats onder de voet. Met name vrouwen hebben hier last van als gevolg van vaak knellende schoenen. Niet alleen zijn likdoorns ontsierend om te zien, ze veroorzaken vaak ook veel pijn en ongemak. Wie ze heeft, wil er dus snel vanaf ! Met de nieuwe Likdoornpen van Formule W ben je in korte tijd van je likdoorns af!

Snel en onzichtbaar

Pleisters en andere producten tegen likdoorns maken de huid eromheen vaak wit, waardoor de likdoorns juist extra opvallen, zeker tijdens de zomermaanden in open schoenen! Voor wie snel en onzichtbaar van zijn of haar likdoorns wil afkomen biedt de Likdoornpen van Formule W een revolutionair nieuwe aanpak!

Zuinig in gebruik

Deze formule bevat een hoog percentage Trichloorazijnzuur (TCA- zuur) dat likdoorns genadeloos aanpakt op echter een volledig pijnloze wijze. De huid wordt niet wit en raakt niet beschadigd. Met slechts 1 druppeltje uit de handig te doseren pen met aanstipkwastje, is de likdoorn reeds na 1 week gebruik verdwenen. De Fomule W Likdoornpen is zuinig in gebruik en staat garant voor 32 behandelingen in slechts 1 pen!

Hoe werkt de Fomule W Likdoornpen?

 • Iedere verpakking van de Formule W Likdoornpen bevat een pen met 4 ml Trichloorazijnzuur (TCA-zuur), 6 pleisters en 6 vijltjes.
 • Vijl de likdoorn licht op
 • Breng d.m.v. het kwastje 1 druppel Formule W Likdoornpen aan
 • Plaats een pleister
 • Herhaal stap 1, 2 en 3 gedurende 4 dagen
 • Behandel de likdoorn daarna niet gedurende 4 rustdagen
 • Na deze rustdagen is de lederhuid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen en is de likdoorn verdwenen!

Wratten

Ongeveer 7 tot 10% van de mensen heeft wratten, een hinderlijk en vooral besmettelijk verschijnsel dat wordt veroorzaakt door een virusinfectie. Krabben aan wratten verspreidt het virus en verergert dit vaak hardnekkige verschijnsel. Maar liefst 1 op de 3 kinderen heeft wratten, maar ook veel volwassenen hebben er regelmatig last van. De vraag om een snelle en vooral pijnloze behandeling is dan ook groot! Formule W staat alom bekend vanwege de uitmuntende reputatie als effectief hulpmiddel bij wratten.

Een snelle en vooral pijnloze manier

De nieuwe Formule W Wrattenpen bevat een hoog percentage Trichloorazijnzuur (TCA- zuur), dat ervoor zorgt dat de normale en verhoornde opperhuid loslaat op een volledig pijnloze wijze. Na slechts 1 week gebruik is de wrat verdwenen. De Fomule W Wrattenpen is zuinig in gebruik en staat garant voor 16 behandelingen in slechts 1 pen! Formule W biedt tevens haar langer bestaande bestseller Wratten Tinctuur op basis van Salicylzuur waarmee wratten effectief kunnen worden aangestipt.

Hoe werkt de Formule W Wrattenpen?

 • Iedere verpakking van de Formule W Wrattenpen bevat een pen met 4 ml Trichloorazijnzuur (TCA-zuur).
 • Breng d.m.v. het kwastje 1 druppel Formule W Wrattenpen aan op de te behandelen wrat 
 • Herhaal deze behandeling gedurende 4 dagen, 2x per dag
 • De bovenste laagjes van de wrat laten op een pijnloze wijze los
 • Daarna is de lederhuid gestimuleerd tot de aanmaak van nieuwe huidcellen 
 • Na 4 behandeldagen en 4 rustdagen is de huid hersteld en is de wrat verdwenen!

Consumentenprijzen

 • Formule W Likdoornpen   € 8,95/pen 4 ml (NIEUW!)
 • Formule W Wrattenpen   € 7,95/pen 4 ml (NIEUW!)
 • Formule W Wratten Tinctuur*  € 6,55/flacon 6 ml

 

*Formule W Wratten Tinctuur is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Formule W Likdoornpen en Formule W Wrattenpen zijn medische hulpmiddelen. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Meer informatie: www.formulew.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief