Thierry Mugler Christmas Limited Editions: Les Liqueurs de Parfums

Geplaatst op: 02-10-2013

Thierry Mugler Christmas Limited Editions: Les Liqueurs de Parfums

Speciaal voor de Kerst lanceert Thierry Mugler drie Limited Editions van Angel, Alien en A*Men. Nog altijd "gerijpt" in houten vaten fuseren deze legendarische geuren dit keer met "gerookt" of "verhit" hout.

Het productieproces van "Les Liqueurs de Parfums" verrijkt zich met nieuwe aroma's voor een verrassende geurontdekking!

De creatiegeheimen

Les Liqueurs de Parfums komen voort uit een langdurig rijpingsproces, exact gezegd 6 weken, dat met expertise is geharmonieerd, tussen het eau de parfum of de eau de toilette en het hout, een edel en waardevol materiaal: kersen- of eikenhout, afhankelijk van de geurtoon. Om zijn creaties met originele, zoete en vollere noten te sublimeren heeft Thierry Mugler ervoor gekozen om zijn geuren te laten rijpen in vaten van gerookt hout, dit geeft de geuren min of meer likeurachtige en gegrilde tonen evenals noten van gekonfijte vruchten. Uit dit proces van innoverende en unieke rijping in de parfumwereld is de collectie Les Liqueurs de Parfums voortgekomen.

Thierry Mugler Angel Liqueur de Parfum

Om Angel Liqueur de Parfum te ontwerpen, heeft Thierry Mugler zich laten inspireren door de traditionele technieken voor de vervaardiging van prestigieuze Cognacs. Na 6 weken rijping in gerookte kersenhouten vaten, verleidt deze heerlijke variatie van Angel door zijn nieuwe weelderigheid. Gevormd door verrassende gerookte tonen onthult Angel smakelijke accenten van gekonfijte vruchten omhuld met subtiele honingachtige noten en noten van amber, met een originele sensualiteit.

Thierry Mugler Alien Liqueur de Parfum

Thierry Mugler heeft zich laten inspireren door de traditionele technieken voor de vervaardiging van prestigieuze rumsoorten om Alien in een nieuwe daglicht te onthullen. Deze Limited Edition, Alien Liqueur de Parfum, is 6 weken gerijpt in gerookte eikenhouten vaten en onthult een geur van onvermoede rijkdom en sensualiteit: houtachtige ambernoten met een subtiele warme amandelgeur.

Thierry Mugler A*Men Pure Malt

Voor deze originele variatie van A*Men, geïnspireerd op traditionele technieken van vervaardiging van prestigieuze whiskysoorten, krijgt de geur een nieuwe omvang en gerookte elegantie... Het parfum, dat 6 weken lang is gerijpt in gerookte eikenvaten, krijgt de tint van rasechte ambernoten, met een subtiele turfnoot, die overigens ook in sommige prestigieuze whiskysoorten te vinden zijn.


Consumentenadviesprijzen

  • Angel Liqueur de Parfum  € 73,50/35 ml
  • Alien Liqueur de Parfum  € 73,50/30 ml
  • A*Men Pure Malt EDT  € 72,00/100 ml

Les Liqueurs de Parfums van Thierry Mugler zijn verkrijgbaar vanaf eind oktober 2013.

Meer artikelen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief