THERME Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gels met time -released werking, voor 48 uur frisheid!

Geplaatst op: 09-03-2011

THERME Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gels met time -released werking, voor 48 uur frisheid!

Nieuw dit voorjaar zijn de Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gels met een transparante, parabeenvrije en zeer milde formule voor zowel vrouwen als mannen!

Twee nieuwe Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gel formules

Op de toenemende vraag én grote behoefte in de consumentenmarkt naar transparante, milde en bewezen effectieve deodorantformules zonder irriterende werkstoffen (zoals kleurstoffen, parfums en vrij van parabenen), brengt THERME Skincare haar twee nieuwe Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gel- formules op de markt. Deze zijn zowel qua samenstelling als verpakking heel innovatief te noemen!

Transparante formule met time -released werking, voor 48 uur betrouwbare frisheid!

De nieuwe THERME Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gels van THERME Skincare hebben een transparante gelformule, gevat in een uiterst hygiënisch en innovatief rollersysteem. De gepatenteerde ‘time released'- werking van een speciale werkstof die vochtvorming voorkomt en die een zweetgeur neutraliseert, zorgt voor een betrouwbare frisheid gedurende maar liefst 48 uur! Vochtvorming en hinderlijke geurtjes worden hierdoor langdurig ingekapseld en geabsorbeerd, zonder dat de huid wordt afgesloten.

Vrij van allergenen, uiterst zacht en mild voor de okselhuid

De samenstellingen van zowel de Women als Men- variant van de nieuwe THERME Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gel is volledig vrij van alcohol en allergenen zoals kleurstoffen, parabenen, minerale oliën en conserveringsmiddelen. De milde formules tasten de natuurlijke huidflora niet aan en vermijden huidirritaties. De zachte, transparante deodorantgels beschermen de huid en hebben een subtiele, hypoallergene geur.

 

Verkoopprijzen

  • Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gel Women € 7,99/50 ml
  • Maximum Effect Anti-Transpirant Clear Gel Men € 7,99/50 ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief