Therme Hammam introduceert 3 nieuwe wellness producten

Geplaatst op: 13-08-2014

Therme Hammam introduceert 3 nieuwe wellness producten

Een heerlijke Hammam behandeling kun je nu ook lekker thuis in je eigen badkamer ervaren met de drie nieuwe wellness producten van Therme die je geheel in mediterrane Oosterse sferen brengt...

De nieuwe producten van Therme Hammam zijn een Black Soap Shower Scrub, Foaming Shower Mousse en Body Butter.

Therme Hammam Black Soap Shower Scrub

Bij een Hammam scrub je eerst het lichaam. De Therme Hammam Black Soap Shower Scrub is gebaseerd op de eeuwenoude Hammam badcultuur met ceder en olijfolie. De Shower Scrub met authentieke olijfolie Black Soap verwijdert dode huidcellen, maakt je huid heerlijk glad en geeft haar een zijdezacht gevoel. De scrub heeft een typische Hammam geur die direct voor een Turkse Hammam sfeer zorgt.

Therme Hammam Foaming Shower Mousse

Na het scrubben is het goed reinigen en masseren van je huid belangrijk. De Therme Hammam Foaming Shower Mousse is een zacht schuimende mousse, gebaseerd op de eeuwenoude Hammam Badcultuur met ceder en olijfolie. Cederaroma wordt al eeuwenlang gebruikt ter versterking van het zelfvertrouwen. Olijfolie reinigt en verzorgt de huid. Breng de gel aan op de vochtige huid, door het te masseren ontstaat een rijke verzorgende en schuimende showermousse die je een ultiem verwengevoel geeft. De Shower Mousse spoel je na het masseren van je lichaam.

Therme Hammam Body Butter

Nadat je lichaam helemaal schoon en gereinigd is, is het belangrijk om de huid natuurlijk extra te verzorgen. De Therme Hammam Body Butter wordt snel door de huid opgenomen en hydrateerd en kalmeert haar. De olijfolie in de Body Butter verzorgt en voedt de huid en zorgt voor een streelzachte huid.

 

Consumentenadviesprijzen

  • Therme Hammam Black Soap Shower Scrub  € 8,63/200 ml
  • Therme Hammam Foaming Shower Mousse  € 6,95/200 ml
  • Therme Hammam Body Butter  € 9,10/250 gr

 

De nieuwe Hammam producten van Therme zijn verkrijgbaar vanaf begin september 2014.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief