Therme Ayurveda Wereldkuurlijn verbeterd & nieuwe verpakking

Geplaatst op: 25-08-2014

Therme Ayurveda Wereldkuurlijn verbeterd & nieuwe verpakking

Lekker thuis ontspannen in je eigen badkamer met de Therme Ayurveda Wereldkuurlijn, speciaal ontwikkeld om geestelijke en lichamelijke ontspanning te stimuleren door middel van spirituele kuurproducten met mysterieuze, kruidige en lichtzoete aroma's.

Goede balans

Ayurveda is een eeuwenoude Indiase geneeskunde. Hierbij ligt de nadruk op het in balans brengen van lichaam en geest door middel van voeding, meditatie en intens ontspannende lichaamsbehandelingen.

Frisse Showergel

Ayurveda gaat uit van de bewustwording van de heelheid van de mens en het ontwikkelen van de zelfkennis ervan. Hierbij is hygiëne (naast o.a. voeding) één van de speerpunten. Zorg dus dat je je lichaam goed reinigt met de frisse ThermeAyurveda Showergel die is geïnspireerd op de spirituele wetenschap van Ayurveda. Hierdoor zullen je lichaam en geest weer in balans komen met elkaar.

Verzorgende Body Butter

De nieuwe Ayurveda Body Butter van Therme is een rijke en verzorgende Body Butter met de kruidige lichtzoete beleving van sinaasappel, sandelhout en patchouli. Deze combinatie van geuren in combinatie met het ritueel van het insmeren van je lichaam brengen lichaam en geest weer in balans.

Massage Oil voor ontspanning

De Therme Ayurveda Massage Oil helpt het lichaam te ontspannen en energie op te doen. Dankzij het harmoniserende effect van de kruidige ingrediënten, vormt een massage met deze rijke olie de perfecte afsluiting van een bad & body ritueel. Heerlijk bevorderend voor een goede nachtrust....

 

Consumentenadviesprijzen

  • Ayurveda Shower Gel € 4,57/200 ml
  • Ayurveda Body Butter € 9,10/250 gr
  • Ayurveda Massage Oil € 8,08/150 ml

 

De nieuwe producten van Therme Ayurveda zijn verkrijgbaar vanaf september 2014.

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief