THERME African Spa...Vochtoases voor de (zeer) droge huid

Geplaatst op: 15-09-2010

THERME African Spa...Vochtoases  voor de (zeer) droge huid

Ervaar met de nieuwe THERME African Spa Wereldkuur het intensieve verzorgingsritueel voor de (zeer) droge en gevoelige huid uit de warme wildernis van Afrika. Voor een sensationeel zacht huidgevoel!

Vochtoase voor de droge huid met African Spa Shower Gel

THERME African Spa Shower Gel beschermt, reinigt en verzorgt de (zeer) droge huid dankzij intensief hydraterende bestanddelen, antioxidanten en vitamines. Deze zijn afkomstig van Afrikaanse Fair Trade Sheabutter-, Baobab- en Mango-extracten voor een intensief huidherstellende en sensationeel verzachtende werking. De zeepvrije en pH-neutrale formule droogt de huid niet uit.

Sensationeel zacht baden met African Spa Milk Bath

THERME African Spa Milk Bath is een rijk verzorgend melkbad die de huid glad en zacht maakt. Dit exclusieve poeder lost direct op in het warme badwater en verandert het water in een zachte, rijke verzorgende badmelk. Voor pure zachtheid en de eeuwenoude Cleopatra- beleving van een verzorgend melkbad.

Scrubben én tegelijkertijd intensief verzorgen met African Spa Butter Scrub

De unieke formule van de nieuwe THERME African Spa Butter Scrub combineert in slechts één product twee bijzondere verzorgingsrituelen. Ervaar de mild polijstende en tegelijkertijd rijk verzorgende eigenschappen van deze romige en huidherstellende Butter Scrub. De rijke samenstelling op basis van Baobab- extract en Fair Trade Sheabutter maakt de droge huid perfect glad en sensationeel zacht.

Rijke voeding voor de (zeer) droge huid met  African Spa Baobab Body Butter

THERME African Spa Baobab Body Butter smelt op de huid en beschermt, herstelt en voedt zelfs de meest droge huidtypes dankzij een hoog gehalte aan Afrikaanse Fair Trade Sheabutter, Baobab-, Mango- en Rooibos- extracten. Deze intensieve verzorging uit de warme Afrikaanse wildernis trekt snel in, voor een optimale hydratatie tot in de diepere huidlagen en een gezond glanzende huid!

Adviesverkoopprijzen

  • THERME African Spa Shower Gel € 4,29/200ml
  • THERME African Spa Milk Bath € 6,99/100ml 
  • THERME African Spa Butter Scrub € 8,49/250ml 
  • THERME African Spa Baobab Body Butter € 8,49/250ml

Meer informatie: www.therme.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief