Theeassortiment Rituals uitgebreid met drie nieuwe smaken

Geplaatst op: 08-12-2011

Theeassortiment Rituals uitgebreid met drie nieuwe smaken

Rituals thee is 100% natuurlijk en bevat geen kunstmatige geur- en smaakstoffen. De piramidevormige zakjes van Rituals thee zorgen ervoor dat de ingrediënten en het aroma optimaal kunnen mengen met het water.

Complete restyling van theereeks

Naast de drie nieuwe smaken is het design van de gehele theereeks aan een complete restyling onderworpen. De thee is er in mooie authentieke blikken en elke smaak is verkrijgbaar in een luxe doosje. Ze staan prachtig in de keuken, zijn leuk om te verzamelen of om cadeau te geven.

Nieuw: Rose Wisdom, kruidenmelange met gember en roos

Geniet van een moment van pure ontspanning met deze kalmerende, delicate en theïnevrije kruidenmelange op basis van gember en roos. Volgens de Chinese cultuur zit gember boordevol krachtige Yang-energie die het lichaam verwarmt en stimuleert. Daarnaast wordt het in China al meer dan 2500 jaar gebruikt om een verstopte neus en zere keel te behandelen. De bloemblaadjes van de geurige roos verwarmen het hart en helpen symptomen van verkoudheid en griep te verlichten.

Nieuw: Sweet Ginkgo, kruidenmelange met ginkgo en citroengras

Na een lange, drukke dag heerlijk tot rust komen met deze verfijnde, zoete en theïnevrije kruidenmelange met ginkgoblaadjes en citroengras. De blaadjes en zaden van de Ginkgo biloba boom worden in de Chinese geneeskunde al eeuwenlang gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren. Citroengras staat erom bekend spanningen te verlichten en de slaap natuurlijk te bevorderen. Daarnaast geeft het deze thee een frisse citrussmaak die doet denken aan gember.

Nieuw: Hammam Mint, verfrissende groene thee met munt

Ongefermenteerde, groene thee heeft het vermogen onzuiverheden af te voeren, het immuunsysteem te versterken en is rijk aan antioxidanten.  Het bevat kalmerende, oplossende en revitaliserende bestanddelen. De verfrissende groene thee Hammam Mint bevat zowel pepermunt als groene munt. Ideaal voor een gevoelige maag of als verfrissend after-dinner drankje.

 

Verkoopprijzen

  • Rituals thee in authentiek blik  € 13,90/50 zakjes
  • Rituals thee in luxe doosje  € 4,90/20 zakjes

 

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief