´The Sly Eye Collection´ van freshMinerals!

Geplaatst op: 24-09-2010

´The Sly Eye Collection´ van freshMinerals!

Herfst en winter staan vrijwel synoniem voor nat weer, met het vallen van de blaadjes neemt ook de kans op de beruchte ´najaarsblues´ toe, waarbij vaak een traantje extra wordt weggepinkt!

Drie hoogwaardige eyecatchers

Voor wie het in dit seizoen qua oogmake-up daarom graag vlekvrij, zonder uitlopers en dus puntgaaf wil houden, biedt ´the next generation´ minerale make-up van freshMinerals met ´The Sly Eye Collection´ een drietal hoogwaardige eyecatchers, waaronder twee effectieve waterproof formules! Trosteer regen, sneeuw en tranen met een puntgave oogmake-up!

Vlekvrij

Vlekvrij en langdurig mooi, voor een oogopslag die goed bestand is tegen een traantje of regeldruppel meer of minder! Deze nieuwe collectie bevat freshMinerals Waterproof Liquid Eyeliner (Black). Hiermee omlijn je de blik met sensuele expressie. Deze snel drogende, vloeibare en waterproof eyeliner glijdt vloeiend en soepel langs het ooglid.

Ook geschikt voor gevoelige ogen

Met behulp van het handige stiftje kun je een mooi, strak lijntje trekken. De milde samenstelling is zelfs geschikt voor gevoelige ogen. Met freshMinerals Waterproof Automatic Eyeliner (Black) voorzie je het randje van de onderste oogleden van hét perfecte potloodlijntje! Deze heeft een geïntegreerde puntenslijper aan het uiteinde ervan.

Waterproof

De waterproof formule is niet bevreesd voor regen, sneeuw of tranen als gevolg van de najaarsblues!Met één of twee laagjes freshMinerals Super Volume Mascara (Black) geef je tot slot ongekende definitie, power én volume aan de wimpers!

Verkoopprijs

freshMinerals ´The Sly Eye Collection´€ 39,90

Meer informatie: www.fresh-minerals.nl

Bron: Cosmetitext PR

Meer artikelen

Default 120x600
Algemeen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief